Libnet.ro
UNICEF

20:00

Sassoli: Viitoarea Comisie Europeana, cel mai probabil la 1 decembrie

România Liberă România Liberă,
Sassoli: Viitoarea Comisie Europeana, cel mai probabil la 1 decembrie

Presedintele Parlamentului European PE), italianul David Sassoli, a apreciat sambata ca va fi proba. continuă pe România Liberă

DAVID SASSOLI: Viitoarea Comisie Europeana, cel mai probabil la 1 decembrie

Presedintele Parlamentului European PE), italianul David Sassoli, a apreciat sambata ca va fi probabil imposibil ca viitoarea Comisie Europeana sa-si preia atributiile la 1 noiembrie si ca totul va fi amanat pentru 1 decembrie, informeaza AFP.

Presedintele Parlamentului European: Viitoarea Comisie Europeana, cel mai probabil la 1 decembrie

Presedintele Parlamentului European PE), italianul David Sassoli, a apreciat sambata ca va fi probabil imposibil ca viitoarea Comisie Europeana sa isi preia atributiile la 1 noiembrie si ca totul va fi amanat pentru 1 decembrie, scrie Agerpres, citand AFP.

Presedintele Parlamentului European: Viitoarea Comisie Europeana, cel mai probabil la 1 decembrie

Presedintele Parlamentului European PE), italianul David Sassoli, a apreciat sambata ca va fi probabil imposibil ca viitoarea Comisie Europeana sa isi preia atributiile la 1 noiembrie si ca totul va fi amanat pentru 1 decembrie, scrie Agerpres, citand AFP.

Noua Comisie Europeana, condusa de Von der Leyen, cel mai probabil nu isi va prelua atributiile la 1 noiembrie, dupa ce candidata Frantei a fost respinsa, iar guvernul Romaniei a picat si nu se stie cand va putea face o noua nominalizare

Data de 1 noiembrie, data la care presedintele ales Ursula von der Leyen si colegiul sau de comisari ar trebui sa isi intre in atributii, este pusa sub semnul intrebarii, dupa ce comisiile de specialitate ale Parlamentului European au respins cu 82 de voturi impotriva si 29 pentru candidatura lui Sylvie Goulard pentru postul de comisar european pentru Piata Interna, iar nominalizarile pentru comisarii din Romania si Ungaria raman de asemenea deschise. Astfel, deodata, britanicii nu sunt singurii care nu vor incepe o noua viata la 1 noiembrie, potrivit Politico. eu.

Viitoarea Comisie Europeana isi incepe mandatul cu intarziere. Romania nu are nici acum un candidat acceptat

Cel mai probabil, viitoarea Comisie Europeana nu-si va incepe mandatul pe 1 noiembrie, ci-si va prelua atributiile abia de la 1 decembrie, a declarat italianul David Sassoli, presedintele Parlamentului.

Joi vor fi anuntati cei doi laureati ai premiului Nobel pentru literatura. Unul dintre ei trebuie sa fie o femeie, cel mai probabil, vor fi de pe continente diferite

Joi, Academia Suedeza va anunta cei doi laureati ai premiului Nobel pentru literatura, institutia incercand de aceasta data sa evite perspectiva eurocentrica si orientata catre barbati din anii anteriori, scrie The Guardian. Motivul acordarii a doua premii vine ca urmare a scandalului sexual care a zguduit academia anul trecut.

Cel mai mare pericol la care te expui cand zbori cu avionul

Chiar daca avionul este considerat cel mai sigur mijloc de transport, asta nu inseamna ca nu exista niciun pericol. De exemplu stiai ca atunci cand calatoresti cu avionul te supui automat.

Cosmin Contra va folosi cel mai bun 11 cu Feroe

Romania nu va avea deloc un meci usor in deplasare cu Insulele Feroe, iar selectionerul Cosmin Contra a anuntat ca va folosi cel mai bun 11 pe care il poate alinia la Toshavn.

VIDEO Japonia se pregateste pentru ceea ce ar putea fi cel mai mare taifun din ultimii 60 de ani

Un puternic taifun s-a apropiat vineri de Japonia, amenintand cu cele mai abundente ploi si cel mai puternic vant din ultimii 60 de ani, inchizand magazine, fabrici si sistemele de transport subteran, perturband desfasurarea Grand Prix-ul Formulei 1 si Cupa Mondiala de rugby, relateaza Reuters.

Citricele, branza de oaie si ouale sunt alimentele care s-au scumpit cel mai mult in septembrie

Citricele si alte fructe meridionale, branza de oaie si ouale sunt alimentele care s-au scumpit cel mai mult in luna septembrie a acestui an, fata de luna precedenta, in timp ce cartofii, fasolea boabe si alte fructe proaspete s-au ieftinit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )