Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cel mai mare pericol la care te expui cand zbori cu avionul

Playtech Playtech,
Cel mai mare pericol la care te expui cand zbori cu avionul

Chiar daca avionul este considerat cel mai sigur mijloc de transport, asta nu inseamna ca nu exista niciun pericol. De exemplu stiai ca atunci cand calatoresti cu avionul te supui automat. continuă pe Playtech

VIDEO Japonia se pregateste pentru ceea ce ar putea fi cel mai mare taifun din ultimii 60 de ani

Un puternic taifun s-a apropiat vineri de Japonia, amenintand cu cele mai abundente ploi si cel mai puternic vant din ultimii 60 de ani, inchizand magazine, fabrici si sistemele de transport subteran, perturband desfasurarea Grand Prix-ul Formulei 1 si Cupa Mondiala de rugby, relateaza Reuters.

Euro a crescut spre 4,76 lei, la cel mai mare nivel din ultimele 4 luni si jumatate

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, vineri, un curs de referinta de 4,7582 leieuro, in crestere puternica, cu 0,18%, fata de valoarea atinsa joi, acesta fiind cel mai mare nivel din luna mai. Lira sterlina a crescut puternic si a atins cel mai ridicat nivel din ultimele 5 luni.

Viorica Dancila, la motiunea de cenzura: O lupta oarba pornita de cel mai iresponsabil presedinte pe care Romania l-a cunoscut vreodata

Premierul Viorica Dancila a atacat virulent opozitia si pe seful statului, in plenul Parlamentului, la dezbaterea motiunii de cenzura. Ea a sustinut ca opozitia duce o lupta oarba pornita de cel mai iresponsabil presedinte pe care l-a avut Romania si este o alianta de conjunctura si o adunatura de interese si oportunism care vrea sa dea jos Guvernul.

UPDATE FOTO VIDEO Japonia, lovita de cel mai mare taifun din ultimele decenii: doi morti, noua disparuti, peste 80 de raniti

Taifunul Hagibis, unul dintre cele mai puternice care au lovit vreodata Tokyo, a paralizat sambata capitala Japoniei, fortand milioane de oameni sa ramana in case si facand ca strazile sa fie goale. Doua persoane au murit, rauri s-au revarsat si s-au inregistrat daune semnificative, relateaza Reuters.

Cel mai amplu exercitiu de simulare a unui cutremur de magnitudine 7,2 a avut loc inCapitala VIDEO

Cel mai mare exercitiu de simulare a unui cutremur a avut loc joi, in Capitala. Salvatorii din cadrul ISU Bucuresti Ilfov spun ca interventia a decurs conform scenariului, dar este posibil ca intr-o situatie reala, lucrurile sa nu functioneze ideal. Evacuarea trebuia sa se faca mai rapid, spun pompierii.

SUA au ucis cel mai important confectionar de bombe din Al-Qaida. Ibrahim al-Asiri, unul dintre cei mai temuti oameni din lume

Donald Trump, presedintele SUA, a confirmat, joi, ca Ibrahim al-Asiri, cel mai important om care confectiona bombe din Al-Qaida, despre care se crede ca ar fi fost in spatele tentativei esuate de atac terorist din.

Dezvaluirile lui Lionel Messi - De ce a vrut sa plece din Spania, la ce echipa i-ar fi placut sa joace si care ar fi cea mai mare dezamagire pentru el

Lionel Messi 32 de ani) a acordat un amplu interviu pentru postul de radio RAC1, cu ocazia caruia a facut numeroase dezvaluiri. Argentinianul si-a asigurat fanii ca isi va incheia cariera la Barcelona, dar a povestit ca a avut un moment in care a vrut sa plece din Spania. Starul catalanilor a vorbit despre cele mai bune si cele mai proaste momente ale carierei, a ales cel mai frumos gol al sau si a spus care ar fi cea mai mare dezamagire pentru el.

Ciolacu: Cea mai mare calitatea a mea e de membru PSD. O sa pierd aceasta calitate cand voi merge la locul cu verdeata

Presedintele Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu, le-a transmis social-democratilor veniti la Romexpo ca ar trebui sa treaca peste momentul caderii guvernului si sa se concentreze pe alegerile prezidentiale. Acesta a adaugat apoi ca cea mai mare calitate a mea este de membru PSD din 1996.

VIDEO O jumatate de milion de euro pentru 10 case, la Vaideeni. Cel mai mare proiect de voluntariat din Europa, in imagini senzationale

Peste 450 de voluntari din Romania, Statele Unite ale Americii, Canada, Turcia sau Noua Zeelenda au muncit zi de zi, timp de o saptamana, pentru a ajuta 10 familii sinistrate din Valcea.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 1 - 8 OCTOMBRIE Crestere de 1,87% pentru titlurile Nuclearelectrica

Inregistrand o apreciere de 1,87%, in raport cu moneda euro, in intervalul 1 - 8 octombrie, titlurile producatorului de energie Nuclearelectrica SNN) reprezinta actiunile care au oferit cel mai bun randament din cadrul indicelui BET, al celor mai lichide saisprezece titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a consemnat o scadere de 0,62%, in perioada mentionata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )