Libnet.ro
UNICEF

18:15

Satu Mare nu cedeaza. Satmarenii chemati sa iasa in strada pentru a sasea zi consecutiva

Adevărul Adevărul,
Satu Mare nu cedeaza. Satmarenii chemati sa iasa in strada pentru a sasea zi consecutiva

Timp de cinci zile satmarenii au fost nelipsiti din strada, de la proteste. Vineri si sambata, peste 2000 de oameni au scandal in strada lozinci impotriva Guvernului si a PSD. Pentru duminica seara, oamenii sunt chemati din nou la proteste. continuă pe Adevărul

Proteste anuntate pentru tot weekendul la Satu Mare

Satmarenii sunt chemati sa iasa in strada si in urmatorele zile, respectiv de vineri pana duminica. Acestia protesteaza de trei zile consecutiv.

Aproximativ 300 de persoane au scandat pe strazile municipiului Satu Mare

In cea de-a treia zi consecutiva a protestelor, la Satu Mare au iesit in strada aproximativ 300 de persoane. Lumea s-a adunat in decurs de mai bine de o ora, dupa ce protestul a debutat cu 15 oameni.

A treia zi de proteste anuntate la Satu Mare

Pe grupurile de Facebook din Satu Mare a fost anuntat un nou protest indreptat impotriva Guvernului, cu scopul ca acesta sa retraga ordonantele de urgenta. Miercuri seara peste 500 de persoane au iesit in strada.

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din Maramures si Satu Mare

O atentionare de cod portocaliu de inundatii este in vigoare, vineri, pana la ora 18. 00, pe rauri din judetele Maramures si Satu Mare, informeaza Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA).

Fostul premier Dacian Ciolos: Nimeni, niciodata, nu va mai putea guverna pe ascuns in Romania. Sute de mii de romani au iesit in strada pentru apararea democratiei

Fostul premier Dacian Ciolos a afirmat, pe pagina sa de Facebook, ca romanii au iesit in strada pentru apararea democratiei si a statului de drept, precizand ca aceste zile nu sunt numai despre abrogarea unei ordonante de urgenta, ci despre o societate matura si moralitate.

Satmarenii, chemati din nou in strada sambata seara. A cincea zi consecutiva

Timp de patru zile satmarenii au iesit continuu la proteste. Unele persoane nu au lipsit in nici una din zile, pe cand altii s-au alaturat doar vineri, cand protestul a fost cel mai numeros de pana acum.

Aproape 2000 de oameni din nou in strada. Imnul a rasunat in centrul orasului

Satmarenii s-au mobilizat mai bine ca in alte zile si de la inceputul protestelor acestia au fost prezenti in numar mare. Timp de doua ore aproape 2000 de oameni au scandat prin tot centrul orasului.

FOTO + VIDEO. Proteste in diaspora. Romanii din cele mai mari orase europene au iesit in strada pentru a protesta impotriva actiunilor Guvernului Grindeanu

Romanii din mai multe orase europene au iesit, din nou, in strada in semn de solidaritate fata de protestatarii din Bucuresti si din tara. in Berlin, Bruxelles si Londra se scandeaza impotriva actiunilor din ultima peri .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )