Libnet.ro
UNICEF

20:45

SATU MARE: Klaus Iohannis a castigat in orase si a pierdut in doua comune

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SATU MARE: Klaus Iohannis a castigat in orase si a pierdut in doua comune

Candidatul PNL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a castigat alegerile in toate orasele din judetul Satu Mare, el pierzand in doar doua comune din judet, potrivit centralizarii pe localitati facuta de liberali. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis a castigat detasat in toate orasele din Prahova

Klaus Iohannis a castigat detasat si turul doi de scrutin al alegerilor prezidentiale in judetul Prahova. Candidatul PNL a obtinut220. 268de voturi 64,39%), in timp ce Viorica Dancila a fost preferata de121. 832de prahoveni 35,61%).

Rezultate alegeri prezidentiale 2019. Klaus Iohannis a castigat in toate orasele din Vrancea si in marea majoritate a comunelor

Klaus Iohannis a obtinut 86. 028 de voturi, adica un procent de 59,30%, iar Viorica Dancila a luat 59. 047 de voturi, adica 40,70%. Rezultatele finale oficiale vor fi prezentate in cursul zilei de luni.

Exit Poll. E OFICIAL. Klaus Iohannis a castigat Alegerile Prezidentiale. Datele si procentele sunt clare!

Au aparut primele date de tip exit poll oficiale, realizate de Curs-Avangarde, la ora 21:00, dar si de reprezentantii IRES. Conform acestora, Klaus Iohannis a reusit sa obtina un nou mandat de presedinte al Romaniei, castigand detasat alegerile prezidentiale in dauna Vioricai Dancila. UPDATE Exit-poll IRES, ora 21:00: Klaus Iohannis- 67,1% Viorica Dancila- 32,9% .

REZULTATE FINALE alegeri prezidentiale 2019. Klaus Iohannis a castigat un nou mandat la Palatul Cotroceni

REZULTATE FINALE alegeri prezidentiale 2019. Rezultate oficiale finale in turul II al alegerilor prezidentiale 2019. Klaus Iohannis a castigat un nou mandat la Cotroceni. Iohannis a castigat alegerile.

Victor Ponta, mesaj prompt dupa ce Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale: Traieste intr-o minciuna!

Victor Ponta a avut un mesaj transant dupa victoria lui Klaus Iohannis in fata Vioricai Dancila. Liderul Pro Romania a avut prima reactie dupa ora 21:00, cand au facute publice rezultatele exit-poll. Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a avut o prima reactie dupa aflarea noului presedinte al Romaniei la Romania TV. Nu pot sa spun .

Klaus Iohannis a castigat al doilea mandat la Palatul Cotroceni, potrivit exit-poll-urilor. Prima sa promisiune

Presedintele Klaus Iohannis a castigat un al doilea mandat la Palatul Cotroceni, potrivit exit-poll-urilor anuntate la inchiderea urnelor de institutele acreditate de Biroul Electoral Central. Va promit ca.

Avem REZULTATELE OFICIALE partiale ale turului II al alegerilor prezidentiale. Klaus Iohannis a castigat un nou mandat la Palatul Cotroceni

Avem rezultatele oficiale partiale ale turului II al alegerilor prezidentiale si lucrurile sunt clare: Klaus Iohannis a castigat un nou mandat la Palatul Cotroceni dupa ce a obtinut.

Alegeri prezidentiale 2019: rezultate in municipiul Hunedoara. Klaus Iohannis a castigat la scor

Alegeri prezidentiale 2019 in municipiul Hunedoara: primele rezultate partiale ale scrutinului pentru alegerea presedintelui Romaniei, de duminica, 24 noiembrie 2019.

Rezultate partiale in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Klaus Iohannis a castigat detasat in municipiul Suceava

Prezenta la vot in judetul Suceava, la ora inchiderii urnelor, a fost de 44,93%. Potrivit PNL Suceava, dupa numararea paralela a 99,9% din voturi la sectiile de votare din municipiul Suceava, Klaus Iohannis a obtinut 64,99% din voturi.

KLAUS IOHANNIS: Sustin alegerea primarilor in doua tururi, dar nu prin ordonanta de urgenta

Candidatul PNL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat vineri, la Bacau, ca sustine alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, dar nu agreeaza o reglementare in acest sens prin ordonanta de urgenta.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )