Libnet.ro
UNICEF

14:00

Satul din Romania in care o casa costa cat un salariu mediu

Antena3 Antena3,
Satul din Romania in care o casa costa cat un salariu mediu

Satul din Romania in care o casa costa cat un salariu mediu se numeste Gherdealul. Este primul sat dupa Cincu ce excede judetului Brasov din punct de vedere teritorial, scrie. continuă pe Antena3

Aninoasa si luminita de la capatul tunelului. Cum a reusit sa renasca primul oras din Romania care a intrat in insolventa

Primul oras din Romania care a intrat in insolventa, in iunie 2013, a iesit din procedura de reorganizare un an mai tarziu, dupa ce si-a achitat integral datoriile de aproape 5,9 milioane de lei, cu mult peste bugetul local. Primarul orasului Aninoasa sustine ca insolventa a fost, de fapt, solutia salvatoare.

Cum se vede cerul la primul planetariu mobil din Romania si care-i sunt povestile. Cine stie? Urmatorul Gagarin s-ar putea naste la Cluj

Primul planetariu mobil din Romania vine, pe 17 si 18 septembrie, sambata si duminica, la Cinematograful Dacia din cartierul Manastur din Cluj. Curiosii pot afla lucruri noi despre univers, Galileo Galilei si robotul Curiosity in cadrul unor proiectii spectaculoase.

O televiziune din Romania intra in insolventa

Inedit TV, una dintre televiziunile din Romania care difuzeaza muzica populara, va intra in insolventa, potrivit B365. ro. Pe 1 august 2016, INEDIT TV SRL a solicitat aplicarea Legii 85/2014,.

Piata de peste din Romania, potentialul de a creste la 1 miliard de euro pe an in 2021

Piata de peste din Romania are potentialul de a ajunge la 1 miliard de euro pe an in 2021, in conditiile in care consumul de peste va creste de la 6 kg/capita, cat este la ora actuala, la 18 kg/capita, se arata intr-un studiu realizat de Alfredo Seafood.

Blocaj in sistemul judiciar din Romania: Zeci de instante si parchete au intrat in greva din cauza discriminarilor salariale si vor demisia ministrului Raluca Pruna (VIDEO)

Judecatorii si procurorii din Romania s-au coalizat pentru apararea drepturilor lor in fata masurilor pe care Guvernul Ciolos le-a dispus odata cu modificarea OUG nr. 20/2016 si adoptarea OUG nr.

Ambasadorul SUA: E foarte important pentru mine sa vizitez regiuni din Romania, in special unde traiesc minoritati etnice

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, aflat, luni, in vizita oficiala in Harghita, a declarat ca este important sa viziteze regiuni din Romania unde traiesc minoritati etnice, cum ar fi Harghita si Covasna, pentru ambasada SUA fiind important respectul acordat minoritatilor.

Cine a castigat cel mai important concurs de fitness si culturism din Romania

Un tanar cu origine mixta, italian si dominican, domiciliat in Arad, a reusit sa cucereasca juriul celui mai mare concurs de fitness si culturism din Romania. Tanarul a obtinut locul I la.

FOTO. Statele Unite si-au mutat avioanele din Romania in Bulgaria, pentru a-i proteja spatiul aerian

Fortele Aeriene ale Statelor Unite au mutat Escadrila 194 de avioane F-15 din Romania in Bulgaria, a anuntat Comandamentul US Air Forces din Europa.

Cum arata casele din Chisinau care valoreaza cat imobilele de lux din Miami sau Monaco (VIDEO)

In Republica Moldova au fost construite case care valoreaza cat imobilele de lux din Miami sau Monaco. Locul intai in clasamentul celor mai scumpe case din Capitala puse in va.

Francois Hollande, vizita de stat de doua zile in Romania. Care e MIZA intalnirii dintre liderul francez si Klaus Iohnanis

Presedintele francez Francois Hollande va incepe de luni o vizita de doua zile in Romania unde se va intalni cu omologul sau roman, Klaus Iohannis. Pe agenda.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )