Libnet.ro
UNICEF

14:15

Satul unic din Romania!Localnicii ajung acasa doar cu scara

Antena3 Antena3,
Satul unic din Romania!Localnicii ajung acasa doar cu scara

Cateva bucati din lemn prinse in stancile inalte reprezinta singura cale de acces catre Inelet, un sat din judetul Caras-Severin. Catunul din varf de munte este despartit de oras de doar cativa kilom. continuă pe Antena3

Cea mai sexy hackerita din Romania a spart sistemul de securitate al Politiei din Washington. Eveline Cismaru a recunoscut tot! (VIDEO)

Eveline Cismaru, declarata cea mai sexy hackerita din Romania, a recunoscut ca a spart sistemul de securitate al Politiei din Washington. Incidentul a avut loc cu doar cateva zile inainte de investirea lui.

Orasele din Romania in care se traieste cel mai bine. Capitala ocupa abia locul 9

Desi este cel mai mare oras din Romania, cu cele mai mari salarii, Bucurestiul nu ocupa primul loc in topul oraselor unde se traieste cel mai bine. Capitala abia prinde topul zece, situandu-se pe locul 9,.

Sistemul de sanatate din Romania este afectat de migratia specialistilor

Sistemul de sanatate din Romania este afectat de migratia specialistilor din domeniu, fiind astfel redusa posibilitatea de a fi acordate ingrijiri medicale specializate si de calitate, sunt de parere reprezentantii Federatiei Solidaritatea Sanitara ', care, in acest context, solicita Guvernului Romaniei sa sprijine solicitarea adresata Uniunii Europene UE) pentru revizuirea principiului subsidiaritatii.

Primul centru socio-medical din Romania destinat copiilor cu boli incurabile, inaugurat de Hospice la Adunatii Copaceni

Hospice Casa Sperantei a inaugurat, vineri, primul centru socio-medical din Romania destinat exclusiv copiilor cu boli incurabile si familiilor acestora, potrivit Agerpres .

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ploi si descarcari electrice in mai multe zone din Romania

Meteorologii au emis, sambata. o avertizare nowcasting Cod galben de ploi si descarcari electrice, valabila in localitati din nord-vestul tarii, pe durata orei urmatoare. Conform Administratiei.

Baronul Oprisan: PSD este cel mai serios partid din Romania

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, dupa sedinta CEx, ca PSD nu se va scinda, ba chiar divergentele din interiorul sau demonstreaza ca este un partid viu si democratic. Baronul de Vrancea a.

Violentele din scolile din Romania trec granita! Un elev roman care invata in Germania si-a batut cu bestialitate un coleg de clasa (VIDEO)

Violentele din scolile din Romania se muta si in strainatate. Un elev roman care invata in Germania si-a batut cu bestialitate un coleg de clasa, chiar in fata liceului. Unul dintre martori a filmat intregul.

Premiera in astronomia din Romania. Descoperirea facuta de Observatorul din Galati

Specialistii de la Observatorul astronomic din Galati au identificat cinci stele variabile, descoperirea reprezentand o premiera nationala si fiind facuta in urma reanalizarii bazei de date a Observatorului,.

S-a aflat! Iata cum isi inselau hypermarketurile din Romania clientii

Incepand cu data de 03. 2018 comisarii din cadrul Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor Regiunea Bucuresti-Ilfov, au desfasurat 43 actiuni de control, in vederea verificarii respectarii drepturilor si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )