Libnet.ro
UNICEF

18:45

S-au despartit oficial! Prima reactie a cantaretei: Dumnezeu ne da pedeapsa si succesul

Playtech Playtech,
S-au despartit oficial! Prima reactie a cantaretei: Dumnezeu ne da pedeapsa si succesul

Iata ca zvonurile despre relatia dintre Carmen de la Salciua si Culita Sterp se adeveresc. Artista a confirmat, de asemenea, ca ea si artistul s-au despartit. Ce se intampla, cu adevarat, intre cei doi. S-au despartit oficial! Prima reactie a cantaretei: Dumnezeu ne da pedeapsa si succesul in ultima perioada, Carmen de la Salciua si . continuă pe Playtech

George Burcea, prima reactie dupa ce a fost prins drogat la volan. Ce a anuntat Politia Romana

Scandalul si situatiile controversate se tin scai de Andreea Balan si George Burcea. Daca in urma cu aproape doua saptamani totul parea perfect, acum mariajul lor pare a fi in paragina. Care a fost prima reactie a actorului dupa ce a fost prins drogat la volan? Reactia lui George Burcea dupa ce a fost prins .

Descalificarea Anei Pal de la Survivor. Prima Reactie a concurentilor: Nu ma simteam in siguranta!

Andrei de la Survivor Romania a facut si primele declaratii dupa descalificarea Anei Pal, faimoasa care l-a lovit cu capul in gura, declarandu-se fericit de eliminarea ei si sustinand ca acesta nu s-ar fi simtit in siguranta, stiind ca este in continuare in competitie. Descalificarea Anei Pal de la Survivor Andrei de la Survivor Romania .

Prima reactie a lui Gheorghe Hagi, dupa ce FC Viitorul dezamageste si nu prinde play-off-ul Ligii I, pentru prima data

FC Viitorul a tras batul scurt si nu a reusit calificarea in play-off-ul Ligii I, pentru prima data in istoria echipei, subiect comentat de Gheorghe Hagi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )