Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima reactie a lui Gheorghe Hagi, dupa ce FC Viitorul dezamageste si nu prinde play-off-ul Ligii I, pentru prima data

Adevărul Adevărul,
Prima reactie a lui Gheorghe Hagi, dupa ce FC Viitorul dezamageste si nu prinde play-off-ul Ligii I, pentru prima data

FC Viitorul a tras batul scurt si nu a reusit calificarea in play-off-ul Ligii I, pentru prima data in istoria echipei, subiect comentat de Gheorghe Hagi. continuă pe Adevărul

Prima reactie a Simonei Halep, dupa finala de la Dubai. Cum explica victoria

Simona Halep a jucat, astazi, impotriva Elenei Rybakina finala turneului WTA Dubai, intr-un meci inceput la ora 17:00, ora Romaniei, cu multa presiune pusa pe jocul sportive romance si cu multe erori de joc din partea Simonei. Prima declaratie a Simonei Halep, dupa finala de la Dubai Simona a avut in primul set, in al .

Ianis Hagi, dupa dubla cu Braga - intreaga mea familie a fost in tribune, cred ca i-am facut mandri

Ianis Hagi a marcat doua goluri, joi, in meciul pe care echipa lui Glasgow Rangers l-a castigat, cu scorul de 3-2, in fata portughezilor de la Sporting Braga, in Liga Europa. Familia lui Ianis, in frunte cu Gheorghe Hagi, a fost in tribunele stadionului Ibrox Park, iar tanarul fotbalist spera ca si-a facut parintii mandri prin evolutia lui.

Florin Petrescu, Axinte de la Vacanta Mare, prima reactie dupa ce a fost chemat la DNA. Am vrut sa ajut pe cineva

Actorul Florin Petrescu, Axinte de la trupa de comedie Vacanta Mare, a fost, miercuri, la DNA, unde s-au reluat investigatiile intr-un dosar mai vechi, deschis pentru trafic de influenta, in care artistul are calitatea de suspect. Prima reactie. Florin Petrescu, Axinte de la Vacanta Mare, prima reactie dupa ce a fost chemat la DNA Petrescu .

Simona Halep, prima reactie dupa al 20-lea trofeu: Sunt aproape moarta

Simona Halep a avut o prima reactie dupa al 20-lea trofeu din cariera sa.

Descalificarea Anei Pal de la Survivor. Prima Reactie a concurentilor: Nu ma simteam in siguranta!

Andrei de la Survivor Romania a facut si primele declaratii dupa descalificarea Anei Pal, faimoasa care l-a lovit cu capul in gura, declarandu-se fericit de eliminarea ei si sustinand ca acesta nu s-ar fi simtit in siguranta, stiind ca este in continuare in competitie. Descalificarea Anei Pal de la Survivor Andrei de la Survivor Romania .

Prima reactie a Simonei Halep, dupa calificarea in penultimul act de la Dubai

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Dubai, dupa ce a reusit sa o invinga pe Aryna Sabalenka, in trei seturi.

Prima reactie a concurentei de la Survivor Romania care i-a spart nasul adversarului sau intr-un acces de furie

Luptatoarea MMA Ana Pal, in varsta de 26 de ani, a reactionat pentru prima data cu privire la gestul sau necontrolat de a-l lovi cu capul in nas pe adversarul sau, Andrei Ciobanu 29 de ani).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )