Libnet.ro
UNICEF

19:45

S-au tras la sorti grupele Europa League! MECIURI DE COSMAR pentru echipele romanilor

B1 B1,
S-au tras la sorti grupele Europa League! MECIURI DE COSMAR pentru echipele romanilor

Vineri a avut loc tragerea la sorti pentru stabilirea componentei celor 12 grupe din Europa League. Romanii care antreneaza sau evolueaza la echipele ce vor juca in grupe vor avea parte de meciuri de foc,. continuă pe B1

Glasgow Rangers rezista in noua jucatori la Ufa si ajunge in grupele Europa League

Revenita in fotbalul scotian dupa intrarea in faliment si reluarea fotbalului profesionist din al patrulea esalon, Glasgow Rangers s-a calificat in grupele Europa League.

Ce prime da Gigi Becali, daca FCSB se califica in grupele Europa League

Gigi Becalia anuntat ce prime au jucatorii de laFCSBin cadrul calificarii in grupele Europa League. Ros-albastrii au pierdut cu 1-3 turul cu Rapid Viena si spera sa intoarca rezultatul in.

Mai JOS n-am fost NICIODATA! Situatie DRAMATICA dupa ce am ratat calificarea in grupele Europa League. Am ajuns sub Kazahstan si Azerbaidjan (FOTO)

Romania nu va avea nicio reprezentanta in grupele cupelor europene, dupa ce FCSB si CFR Cluj au fost eliminate in play-off-ul Europa League. Liga 1 a ajuns pe locul 29 in clasamentul coeficientilor.

Echipele calificate in grupele Europa League. Cipru cu doua echipe, Ungaria, Azerbaidjan si Luxemburg lasa Romania in urma

Pentru a doua oara oara in ultimii 15 ani Romania nu are nicio echipa calificata in grupele unei competitii europene si prima data dupa sezonul 2015/2016.

Vlad ingroapa calificarea FCSB in grupele Europa League cu o noua gafa marca inregistrata

Trei jucatori sacrificati la FCSB dupa ratarea calificarii in grupele Europa League

Esecul suferit la portile Europei l-a determinat pe Gigi Becali sa ia primele masuri, asa cum a anuntat inca de la finalul returului cu Rapid Viena.

LIVE Tragerea la sorti a grupelor Europa League (14:00)

De la ora 14:00 transmitem live text in aceasta pagina tragerea la sorti a grupelor Europa League, faza a competitiei unde au ajuns 48 de echipe.

Europa League: FCSB a nvins Rapid Viena, scor 2-1, nsa a ratat calificarea / Vlad si gafa care lasa Romnia fara reprezentante n Europa

FCSB, vicecampioana Romaniei, a castigat cu scorul de 2-1 partida retur cu Rapid Viena, disputata joi pe Arena Nationala, insa nu a reusit sa se califice in grupele Europa League. Austriecii s-au impus in dubla mansa cu scorul general de 4-3 si au lasat Romania fara reprezentante in grupele competitiilor europene.

FCSB rateaza calificarea in Europa League. Portarul Vlad o ingroapa pe Steaua

Vicecampioana Romaniei, FCSB, a ratat calificarea in grupele Europa League la fotbal, joi seara, desi a invins formatia austriaca Rapid Viena cu scorul de 2-1 2-0), pe Arena Nationala din Bucuresti, in mansa.

Componenta grupelor Europa League. Ce confruntari au ratat FCSB si Rapid Viena

De la ora 14:00 am transmis live text in aceasta pagina tragerea la sorti a grupelor Europa League, faza a competitiei unde au ajuns 48 de echipe, insa niciuna din Romania.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )