Libnet.ro
UNICEF

14:15

Savarsesti un pacat? Ce spune BISERICA despre cei care fac AMOR in Postul Craciunului

B1 B1,
Savarsesti un pacat? Ce spune BISERICA despre cei care fac AMOR in Postul Craciunului

Postul Craciunului a inceput de vineri si se va incheia pe 24 decembrie. BOMBA ANULUI! FUEGO, PRINS iN FAPT CU MIRABELA DAUER! IRINA LOGHIN A AFLAT ADEVARUL! IMAGINI BOMBA Pentru aceasta perioada, un. continuă pe B1

E INTERZIS sau NU sa faci AMOR in Postul Craciunului? Ce spune BISERICA despre cei care NU se pot abtine de la PACAT

Postul Craciunului a inceput de azi, 15 noiembrie, si se va incheia pe 24 decembrie.

ATENTIE, ROMANI! TOTI cei care aveti telefoane cu ANDROID sunteti VIZATI! URGENT trebuie sa luati MASURI

Mare atentie! Cei care aveti telefoane cu sistem de operare Android, sunteti vizati! GROAZNIC! MAREA ACTRITA A FOST SPITALIZATA DE URGENTA! MEDICII FAC EFORTURI SA O TINA iN VIATA FOTO) in capul.

Cine este Bogdan, primul iubit al . Ce spune acum despre vedeta Antenei Stars

Are acum familia la care a visat inca de cand era mica. Sotia lui are acum doi copii si se simte extrem de fericita si impacata cu viata sa. Dar parcursul vietii sale nu a fost dintotdeauna asa. De pilda, primul iubit al a facut-o sa fuga de acasa .

Se schimba legea! Cine sunt cei care ar putea sa iasa la pensie mai tarziu. Romanii sunt indignati

Un proiect de lege, dat pe ultima suta de metri, a starnit reactii de revolta. Oamenii ar putea fi obligati sa munceasca pana la 67 sau chiar 75 de ani. Cine sunt cei care ar putea sa iasa la pensie mai tarziu? Cine sunt cei care ar putea sa iasa la pensie mai tarziu? Un .

HUNOR KELEMEN: Niciunul dintre cei care intra in turul doi nu a cerut sprijinul comunitatii maghiare

Liderul UDMR, Hunor Kelemen, spune ca niciunul dintre cei doi candidati ramasi in cursa prezidentiala nu a solicitat sprijinul comunitatii maghiare si astfel nu va face campanie pentru niciunul dintre ei, dar ii indeamna pe alegatorii formatiunii sa mearga la vot. Kelemen Hunor a spus, insa, ca el il sustine, cu stampila in mana, pe candidatul Partidului Popular European.

Modestie sau strategie? Ce spune Low despre sansele Germaniei la Euro 2020

Selectionerul Germaniei, Joachim Low, spune ca nationala sa nu se va numara printre favoritele de la.

Listele cu angajatii din Ministerul Muncii aflati in diverse consilii de administratie, publicate de noul ministru Despre consilierii care nu au renuntat la functii: Am rezolvat eu lucrurile

Noul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, a publicat pe contul sau de Facebook listele cu angajatii din institutia pe care o conduce, care au fost numiti prin diverse Consilii de Administratie, din 2014 pana acum. Pe liste se afla 46 de nume. Violeta Alexandru a mai spus ca unii consilieri ai fostilor ministri, numiti politic, nu s-au simtit obligati sa renunte la aceste consilii de administratie. in acest sens l-a dat exemplu pe Cristian Vasilcoiu, fost consilier al Liei Olguta Vasilescu. Am rezolvat eu lucrurile, a spus ministrul muncii. UPDATE in replica, Vasilcoiu a spus ca suspendarea a fost la cererea sa.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )