Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se schimba legea! Cine sunt cei care ar putea sa iasa la pensie mai tarziu. Romanii sunt indignati

Playtech Playtech,
Se schimba legea! Cine sunt cei care ar putea sa iasa la pensie mai tarziu. Romanii sunt indignati

Un proiect de lege, dat pe ultima suta de metri, a starnit reactii de revolta. Oamenii ar putea fi obligati sa munceasca pana la 67 sau chiar 75 de ani. Cine sunt cei care ar putea sa iasa la pensie mai tarziu? Cine sunt cei care ar putea sa iasa la pensie mai tarziu? Un . continuă pe Playtech

Cine sunt romanii care cer sa iasa mai repede la pensie, pentru ca tinerii au probleme de comportament. Motivele nebanuite care apar in petitie

O petitie a inceput sa circule in aceste zile, in mediul online, fiind semnata, pana la ora actuala, de mii de romani. Multi cer sa iasa mai devreme la pensie, invocand astfel motive nebanuite. Toate acestea sunt specificate si-n respectiva petitie, unul dintre puncte facand referire si la problemele de comportament pe care le-a avea .

ATENTIE, ROMANI! TOTI cei care aveti telefoane cu ANDROID sunteti VIZATI! URGENT trebuie sa luati MASURI

Mare atentie! Cei care aveti telefoane cu sistem de operare Android, sunteti vizati! GROAZNIC! MAREA ACTRITA A FOST SPITALIZATA DE URGENTA! MEDICII FAC EFORTURI SA O TINA iN VIATA FOTO) in capul.

Cum iti poti schimba sexul in Romania. Doi dintre cei care au facut asta in ultima vreme sunt elevi de liceu

Cinci satmareni, dintre care doi liceeni, si-au schimbat sexul in ultimii ani, Serviciul Public Comunitar deEvidenta a Persoanelor din Satu Mare fiind obligat prin sentinta judecatoreasca sa le dea un nou Cod Numeric Personal si o noua identitate.

PROFILUL VOTANTILOR de la alegerile prezidentiale: Cine sunt cei care i-au ales pe Iohannis, Dancila sau Barna(VIDEO)

Klaus Iohannis si Viorica Dancila vor fi cei doi candidati care se vor lupta in turul doi al alegerilor prezidentiale, pentru fotoliul de la Cotroceni. Podiumul candidatilor, dupa numararea a 99,9 % dintre.

Forta de munca pe care Romania o iroseste. Cine sunt acesti someri

Eurostat a publicat o analiza in care Romania nu iese bine. E pe locul 25 in Uniunea Europeana si problema mai mare e ca acest clasament e despre forta de munca pe care tara noastra inca.

HUNOR KELEMEN: Niciunul dintre cei care intra in turul doi nu a cerut sprijinul comunitatii maghiare

Liderul UDMR, Hunor Kelemen, spune ca niciunul dintre cei doi candidati ramasi in cursa prezidentiala nu a solicitat sprijinul comunitatii maghiare si astfel nu va face campanie pentru niciunul dintre ei, dar ii indeamna pe alegatorii formatiunii sa mearga la vot. Kelemen Hunor a spus, insa, ca el il sustine, cu stampila in mana, pe candidatul Partidului Popular European.

Raspunsul lui Dan Barna pentru cei care ii cer demisia din fruntea USR

Dan Barna a declarat ca nu isi va da demisia din fruntea USR, in ciuda esecului din primul tur al alegerilor prezidentiale, subliniind ca nu este un lider care renunta cand sa de greu. Dan.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )