Libnet.ro
UNICEF

14:30

Saxo Bank: Contribuabilii europeni sunt cei care platesc salvarea bancilor italiene, din nou

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Saxo Bank: Contribuabilii europeni sunt cei care platesc salvarea bancilor italiene, din nou

Desi implicarea profunda a guvernului dupa criza a fost, fara indoiala, motivul pentru care sistemul financiar s-a mentinut la suprafata, acesta a fost si motivul unei critici intense din mai multe parti, noteaza Michael Boye, Fixed Income trader, Saxo Bank, intr-o analiza, dupa ce Italia a permis Bancii Intesa Sanpaolo sa cumpere bancile cu probleme Banco Popolare di Vicenza si activele Veneto Banca. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea, despre impozitul pe cifra de afaceri: Companiile mari multinationale raporteaza profit mai mic decat firmele mici romanesti. Guvernul e obligat sa verifice care sunt cauzele, nu cred ca in Romania vin doar cei care nu stiu sa faca afaceri

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat joi, dupa investirea Guvernului Tudose, raspunzand unei intrebari legate de masura prevazuta in noul program de guvernare ce prevede inlocuirea impozitului pe profit cu un impozit pe cifra de afaceri, ca guvernul e obligat sa verifice de ce companiile mari multinationale, care au cifre de afaceri mai mari, raporteaza profituri impozabile mai mici decat firmele mai mici, romanesti. Sa vedem cum facem ca toate firmele din Romania sa actioneze cinstit. Nu cred ca in Romania vin doar cei care nu stiu sa faca afaceri, a afirmat Dragnea.

Ionut Misa: Pilonul II de pensii se va desfiinta. Banii se vor intoarce la cei care au cotizat

Pilonul II de pensii, care administreaza active de aproape 40 de miliarde lei, va fi desfiintat, banii vor fi returnati contribuabililor, iar acestia vor trebui sa aleaga intre Pilonul I, de stat, sau Pilonul III, privat, a declarat ministrul desemnat.

La finalul mandatului de premier, Grindeanu recunoaste ca au facut bine cei care au protestat fata de Ordonanta 13

Premierul interimar Sorin Grindeanu le-a transmis, miercuri, la finalul mandatului sau in fruntea Guvernului, un mesaj celor care au protestat fata de Ordonanta 13, precizand ca acestia au facut bine.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )