Libnet.ro
UNICEF

06:00

De ce nu scad emisiile de CO2 mai mult in timpul unei carantine globale?

Hotnews Hotnews,
 De ce nu scad emisiile de CO2 mai mult in timpul unei carantine globale?

In jur de patru miliarde de oameni sunt in carantina in lume pentru a ajuta la prevenirea raspandirii pandemiei COVID-19. Date fiind restrictiile semnificative si mobilitatea redusa, scaderea emisiilor gazelor de sera la nivel global ar putea fi mai putin semnificativa decat ne-am astepta, noteaza Scientific American. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS: Mai mult de 140.000 de decese inregistrate in Europa

Pandemia cauzata de noul coronavirus coronavirus a ucis mai mult de 140. 000 de persoane in Europa, din care trei sferturi in Italia, Regatul Unit, in Spania si in Franta, potrivit unui bilant stabilit de AFP care citeaza surse oficiale.

Cat platesc in plus romanii care au amanat ratele: se poate ajunge la 4.000 de lei, mai mult decat salariul mediu

Ordonanta de urgenta 372020 le-a permis romanilor sa-si amane ratele. Perioada putea fi de pana la 9 luni. Vestea proasta vine cand vezi ce inseamna aceasta amanare. Si in cel mai.

Orban: De 1 Mai sigur ca oamenii vor avea probabil tendinta de a iesi mai mult, dar trebuie sa respecte regulile

Premierul Ludovic Orban a declarat joi, la Iasi, ca este convins ca de 1 mai oamenii vor fi responsabili in privinta respectarii restrictiilor, iar daca vor iesi din case, o vor face fara sa apara un ric suplimentar de raspandire a virusului.

Mai mult respect pentru maghiari: declaratiile lui Iohannis, pretext de conflict international

Presedintele Klaus Iohannis s-ar putea sa fi avut ieri cel mai agresiv discurs impotriva PSD de la ocuparea postului de sef de stat. in acele momente, a atacat prin alianta si UDMR-ul, iar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )