Libnet.ro
UNICEF

00:07

Scad tarifele de transport si distributie a electricitatii, dupa ce a fost eliminata taxa de 2% din energie

Adevărul Adevărul,
Scad tarifele de transport si distributie a electricitatii, dupa ce a fost eliminata taxa de 2% din energie

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) va reduce tarifele de distributie si transport al energiei electrice cu ponderi cuprinse intre 1,7% si 1,9%, incepand cu 15 ianuarie 2020, in urma eliminarii contributiei de 2% din cifra de afaceri pe care o plateau companiile din energie la bugetul autoritatii, scrie Agerpres. continuă pe Adevărul

ANRE reduce tarifele de transport si distributie a electricitatii

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) va reduce tarifele de distributie si transport al energiei electrice cu ponderi cuprinse intre 1,7% si 1,9%, incepand cu 15 ianuarie 2020, in urma eliminarii contributiei de 2% din cifra de afaceri pe care o plateau companiile din energie la bugetul autoritatii, informeaza Agerpres.

ANRE reduce tarifele de transport si distributie a electricitatii, ca urmare a eliminarii contributiei de 2%

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) va reduce tarifele de distributie si transport al energiei electrice cu ponderi cuprinse intre 1,7% si 1,9%, incepand cu 15 ianuarie 2020, in urma eliminarii contributiei de 2% din cifra.

Minoritatile nu mai trebuie sa dea examen suplimentar la romana pentru admiterea la facultate Avocatul Poporului: a fost eliminata discriminarea

Universitatile din Romania sunt obligate ca incepand din 2020 sa-i primeasca pe candidatii minoritatilor nationale numai pe rezultatele de la competentele in limba romana continute in diploma de bacalaureat, si nu sa mai organizeze un concurs special de limba romana pentru ei. Masura a fost luata de Ministerul Educatiei si publicata in Monitorul Oficial la inceputul acestei saptamani.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )