Libnet.ro
UNICEF

05:00

Scandal cu Andra Volos de la Puterea Dragostei. L-a inselat pe Bogdan Mocanu?! Dezvaluirea uluitoare

Playtech Playtech,
Scandal cu Andra Volos de la Puterea Dragostei. L-a inselat pe Bogdan Mocanu?! Dezvaluirea uluitoare

Relatia dintre Bogdan Mocanu si Andra Volos a avut parte de multe suisuri si coborasuri. Dupa nenumarate despartiri si reconcilieri, cei doi au decis sa iasa din acest cerc vicios spunandu-si adio. A ramas neclar, insa, motivul rupturii. Noi informatii despre despartirea cuplului de la Puterea Dragostei: femeia l-ar fi inselat. Andra Volos a calcat . continuă pe Playtech

Vedeta de la Puterea Dragostei trece prin momente cumplite. Ce probleme de sanatate are

Una din vedetele de la Puterea Dragoste are parte de momente foarte triste. Cum o compatimesc fanii si prin ce trece una dintre tinerele care au venit sa-si caute marea dragoste in cadrul show-ului de iubire? Clipe grele pentru una din vedetele de la Puterea Dragostei Una din tinerele venite la Puterea Dragostei pentru a-si .

Andrea Pirui de la Puterea Dragostei s-a imbogatit dupa emisiune. Din ce face foarte multi bani acum: ce surpriza

Andreea Pirui, fosta concurenta la Puterea Dragostei, a avut noroc atat in competitia de la Kanal D, cat si in afara ei. Imediat dupa ce al doilea sezon al emisiunii matrimoniale a ajuns la final, blondina parca a descoperit closca cu puii de aur. Andreea Pirui de la Puterea Dragostei, promoter pe Instagram. Blondina face .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )