Libnet.ro
UNICEF

11:45

Scandal la un centru de carantina din Prahova. Un barbat aflat in izolare a inceput sa arunce cu bani pe geam

Adevărul Adevărul,
Scandal la un centru de carantina din Prahova. Un barbat aflat in izolare a inceput sa arunce cu bani pe geam

Un prahovean izolat intr-unul dintre centrele de carantina din Ploiesti a facut un scandal monstru, nemultumit ca trebuie sa ramana inchis in camera doua saptamani. continuă pe Adevărul

Covid-19. Un barbat fara locuinta a fost preluat de jandarmi si izolat intr-un centru de carantina din judetul Buzau

Un barbat fara locuinta, din comuna buzoiana Berca, a fost transportat la unul dintre centrele de carantina din judetul Buzau, dupa ce ancheta epidemiologica a aratat ca este contact indirect cu o persoana aflata in izolare la domiciliu.

Trei barbati aflati de o saptamana intr-un centru de carantina din Ploiesti nu s-au mai suportat si s-au luat la bataie

Trei barbati, aflati intr-un centru de carantina pentru coronavirus din Ploiesti, nu s-au mai suportat dupa o saptamana de convietuire si s-au luat la bataie, fiind necesara interventia jandarmilor pentru a-i opri.

Trei barbati aflati de o saptamana intr-un centru de carantina din Pitesti nu s-au mai suportat si s-au luat la bataie

Trei barbati, aflati intr-un centru de carantina pentru coronavirus din Pitesti, nu s-au mai suportat dupa o saptamana de convietuire si s-au luat la bataie, fiind necesara interventia jandarmilor pentru a-i opri.

CoVid-19. Bataie ca-n codru intr-un centru de carantina. Care a fost marul discordiei

Jandarmii care asigurau paza la Centrul de Carantina din Pitesti au fost solicitati, marti seara, de catre o persoana aflata in carantina, sa intervina, deoarece trei barbati veniti din Italia saptamana trecuta se luasera la bataie pe hol, desi nu aveau voie sa iasa din camere. Conflictul a inceput dupa ce un tanar a spus altor doi barbati sa dea muzica mai incet.

Bucuresteanca scuipata in trafic de un barbat aflat pe moped: Tremur. M-a umplut de scuipati pe fata, pe haine. Sunt in stare de soc. Reactia autoritatilor

O femeie din Bucuresti a povestit ca a fost, vineri, protagonista unui incident petrecut pe o strada din Capitala, cand a fost scuipata de un barbat de pe un moped. Individul a fost depistat in numai jumatate de ora de catre politisti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2533 seconds )