Libnet.ro
UNICEF

18:45

Scandal dupa lansarea piesei Despre smerenie: Grigore Lese vrea sa fie scos din piesa. Reactia lui Dan Teodorescu

România Liberă România Liberă,
Scandal dupa lansarea piesei Despre smerenie: Grigore Lese vrea sa fie scos din piesa. Reactia lui Dan Teodorescu

Lansarea piesei Despre smerenie, a trupei Taxi, a starnit ample dezbateri pe reteaua de socializare Facebook, despre credinta si construirea Catedralei Neamului. continuă pe România Liberă

Scandal dupa aparitia piesei Despre smerenie. Grigore Lese doreste sa fie scos din videoclip: Nu am nimic impotriva constructiei Catedralei. Eu am crezut ca este un clip despre biserici, despre lemn, despre credinta (VIDEO)

Scandal imens dupa aparitia piesei Despre smerenie a trupei Taxi. Manifestul impotriva Catedralei Neamului a starnit un val de reactii in societatea publica. Surprinzator, printre cei.

Dan Teodorescu, dupa reactiile la piesa Despre smerenie: Nu-mi imaginam ca un mesaj transmis cu atata blandete poate provoca atata agresivitate

Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, vine cu precizari, dupa lansarea controversatului videoclip Despre smerenie, o piesa-manifest impotriva Catedralei Mantuirii Neamului, artistul cerandu-le iertare celor care s-au simtit ofensati de mesajul melodiei.

Trupa Taxi il contrazice pe Grigore Lese, care sustine ca nu stiaadevaratul mesaj al piesei-manifest Despre smerenie: A fost informat pe larg despre proiect

Trupa Taxi a reactionat la declaratiile solistului Grigore Lese, care a cerut sa fie scos din videoclipul piesei-manifest Despre smerenie precizand ca a acceptat sa apara crezand ca este o campanie de sprijinire a bisericilor de lemn, nu una impotriva ridicarii Catedralei Mantuirii Neamului. Reprezentantii formatiei, insa, il contrazic.

Cantaretul de muzica populara Grigore Lese a cerut sa fie scos din videoclipul-manifest Despre smerenie/ Trupa Taxi: Domnul Lese a fost informat pe larg despre proiect

Solistul de muzica populara Grigore Lese a cerut sa fie scos din videoclipul trupei Taxi, Despre smerenie, care este un manifest ce atrage atentia asupra dimensiunii Catedralei Neamului, si in care apar peste 30 de nume sonore din showbizul romanesc, muzicieni, dar si oameni de cultura. Grigore Lese spune ca nu a stiut ca melodia este un manifest impotriva Catedralei, crezand ca mesajul videoclipului este despre bisericile de lemn si despre cultura straveche, scrie News. ro. De cealalta parte, trupa Taxi precizeaza ca Grigore Lese stia versurile melodiei si fost informat pe larg despre proiectul formatiei.

Decizie radicala luata de Grigore Lese: Nu am ce cauta acolo

Videoclipul trupei Taxi, intitulat Despre smerenie, care contine mesajul Dumnezeu prefera lemnul si spatiile mici, a starnit un adevarat scandal. Unul dintre artistii care apare i.

Grigore Lese, despre decizia de a se retrage din videoclipul Taxi: M-a deranjat tinta clipului, cum s-a interpretat. Ma suna preoti de peste tot

Rapsodul si profesorul universitar Grigore Lese 62 de ani) a oferit lamuriri pentru ziarul Adevarul privind decizia de a nu mai aparea in controversatul videoclip al trupei Taxi, Despre smerenie, o piesa-manifest interpretata drept critica la adresa construirii Catedralei Mantuirii Neamului.

Grigore Lese a cerut sa fie scos din videoclipul-manifest contra Catedralei Mantuirii Neamului, al trupei Taxi

Grigore Lese, solist de muzica populara si culegator de folclor, a declarat pentru agentia de presa News. ro ca a cerut sa fie scos din videoclipul trupei Taxi, Despre smerenie, care este un manifest impotriva Catedralei Mantuirii Neamului.

Ce spun protagonistii videoclipului Despre smerenie: Mai cred ca Dumnezeu nu are nicio legatura cu megalomania, agresivitatea si rautatea

Videoclipul trupei Taxi, Despre smerenie, o piesa-manifest despre Catedrala Mantuirii Neamului, a starnit reactii diverse, de la critici dure la inversunare si laude. O parte dintre cele 33 de personalitati si vedete care s-au implicat in proiect au venit cu precizari, sustinandu-si in continuare mesajul. Cu o exceptie: rapsodul Grigore Lese, care a declarat ca se delimiteaza de aceasta initiativa si doreste sa fie scos din filmare.

Raspunsul trupei Taxi pentru Grigore Lese dupa ce acesta s-a lepadat de clipul contra Catedralei

Grigore Lese a anuntat ca va cere sa fie scos din clipul anti-Catedrala Mantuirii Neamului al trupei Taxi. In replica, trupa Taxi a postat sambata seara un mesaj pe reteaua de socializare Facebook in care.

VIDEO Un blogger a postat pe internet un video in care arde o carte a lui Mircea Cartarescu, in semn de protest fata de aparitia scriitorului in clipul trupei Taxi Despre smerenie

Un videoclip incarcat vineri pe Youtube, in care un tanar arde cartea lui Mircea Cartarescu, Frumoasele straine, a starnit reactii aprinse pe internet. Tanarul explica, in clipul video, ca a ars cartea in semn de protest fata de aparitia scriitorului Mircea Cartarescu in videoclipul-manifest Despre smerenie al trupei Taxi. Clipul video care arata cum este arsa cartea a fost incarcat pe contul de Youtube al lui Iulian Ciornei. La o cautare pe Google se poate constata ca tanarul are si un blog.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )