Libnet.ro
UNICEF

12:15

Scandal dupa ce Ministerul Sanatatii a propus transferul pacientilor cu COVID - 19 de la Galati la Braila. Tudose: Inconstienta? Prostie in cea mai acuta forma?

Adevărul Adevărul,
Scandal dupa ce Ministerul Sanatatii a propus transferul pacientilor cu COVID - 19 de la Galati la Braila. Tudose: Inconstienta? Prostie in cea mai acuta forma?

DSP Galati propune DSP Braila, din dispozitia Ministerului Sanatatii, transferul pacientilor suspecti sau confirmati cu coronavirus din judetul Galati in spitalele din Braila, urmand ca spitalele din Galati sa preia pacientii non infectati. continuă pe Adevărul

Pacientii cu COVID-19, motiv de scandal la Braila: Autoritatile locale revoltate dupa ce Ministerul Sanatatii a anuntat ca vrea sa transfere pacientii infectati din Galati la Braila

Autoritatile locale din Braila sunt revoltate din cauza propunerii Directiei de Sanatate Publica Galati, la solicitarea Ministerului Sanatatii privind transferul pacientilor infectati cu COVID-19 din.

Ministerul Sanatatii ia masuri Spitalul Suceava care a fost cotropit de coronavirus. A inceputexternarea pacientilor care pot fi ingrijiti acasa

Ministerul Sanatatii a informat ca situatia epidemiologica de la Spitalul Judetean Suceava care este sufocat de infectarile cu coronavirus este in curs de evaluare.

Secretar de stat in Ministerul Sanatatii: Transmiterea comunitara e deja o realitate. Ne punem problema izolarii la domiciliu a celor peste 70 de ani

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Horatiu Moldovan, a declarat la Digi24 ca numarul crescut de infectari din ultimele 24 de ore reprezinta un semnal de alarma si ca transmiterea intracomunitara este o realitate. De asemenea, el a explicat ca persoanele cele mai expuse sunt cele peste 70 de ani si ca se pune problema izolarii lor la domiciliu.

Ministerul Sanatatii precizeaza ca mastile fabricate manual nu protejeaza impotriva infectiei cu coronavirus

Ministerul Sanatatii precizeaza ca mastile fabricate manual sau din panzabumbactifon nu protejeaza impotriva infectiei cu coronavirus.

Ministerul Sanatatii: Mastile fabricate manual sau din panzabumbactifon nu protejeaza contra coronavirusului

Ministerul Sanatatii precizeaza ca mastile fabricate manual sau din panzabumbactifon nu protejeaza impotriva infectiei cu coronavirus.

Cat timp trebuie sa stea oamenii acasa? Secretar de stat in Ministerul Sanatatii: Ar fi bine 6 saptamani, ideal 10

Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a declarat ca oamenii ar trebui sa stea in case sase saptamani, pentru a limita raspandirea coronavirusului, iar ideal ar fi 10 saptamani.

Vesti proaste pentru fanii lui Tom Hanks. in ce stare se afla actorul, dupa ce a fost diagnosticat cu COVID-19

Dupa ce a parasit spitalul australian in care a fost plasat in carantina, actorul american Tom Hanks se simte foarte rau. Anuntul a fost facut de sora acestuia, cu care actorul tine legatura in permanenta. Vesti proaste pentru admiratorii lui Tom Hanks Dupa cinci zile de spitalizare, starul american a fost externat, si, cu toate .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )