Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandal in familia regala. Printul Harry, afaceri necurate in Marea Britanie?!

Playtech Playtech,
Scandal in familia regala. Printul Harry, afaceri necurate in Marea Britanie?!

Scandal de proportii in Familia Regala Britanica, dupa ce Printul Harry si Printul William au fost luati cu asalt de niste acuzatii grave aduse de liderii miscarii Republic. Care sunt, mai exact, acestea? Aflati in paragrafele urmatoare. Afaceri murdare in Familia Regala? Graham Smith, seful miscarii Republic, care are drept scop dizolvarea monarhiei britanice, a . continuă pe Playtech

Lovitura pentru Meghan Markle si Printul Harry. Anuntul trist in presa din Anglia

Viata fostilor Ducii de Sussex a ajuns sa nu mai cantareasca atat de greu in randul celor care, odinioara, erau interesati chiar si de cele mai mici detalii. S-ar putea spune chiar ca Printul Harry si Meghan Markle au ajuns la reduceri. De ce, aflati in paragrafele urmatoare. Lovitura pentru Meghan si Printul Harry Aceasta .

Bucurie uriasa in Familia Regala! Regina Elisabeta a fost de fata

Printesa Beatrice este fiica cea mare a printului Andrew si a ducesei de York si membra a familiei regale a Marii Britanii. Bucurie uriasa in Familia Regala! Regina Elisabeta a fost de fata Vineri, la Palatul Windsor printesa Beatrice s-a casatorit cu logodnicul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, dezvoltator imobiliar. Ceremonia a fost restransa, la aceasta .

Inelele Reginei Elisabeta a II-a ascund secrete nebanuite despre familia regala

Au trecut peste 70 de ani de cand i-a spus Da! in fata altarului si a lumii intregi Printului Phillip si tot de atunci Suverana Marii Britanii poarta neintrerupt verigheta si inelul de logodna, care au legaturi nebanuite cu familia regala britanica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )