Libnet.ro
UNICEF

18:30

Scandal fara precedent intre Liviu Dragnea si Gabriela Firea

Antena3 Antena3,
Scandal fara precedent intre Liviu Dragnea si Gabriela Firea

E agitatie mare in PSD. Liviu Dragnea mai face o incercare de a linisti apele in partid dupa conflictele aparute la CEX. Acesta se va intalni in scurta vreme cu parlamentarii social democrati pentru a le. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, n scandal cu liderul PSD: Dragnea nu i-a raspuns Corinei Cretu la telefon toata vara

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, dupa sedinta Consiliului Executiv in care a cerut demisia lui Carmen Dan, ca a primit telefonul de la comisarul european Corina Cretu pentru ca aceasta incerca sa discute cu cineva din partid, dar Liviu Dragnea nu i-a raspuns, relateaza Mediafax.

Gabriela Firea infige inca un cutit in spatele lui Dragnea

A mai fost criticat Liviu Dragnea din interior. De Ponta, Andronescu si altii. Dar niciodata asa de virulent, cu amanunte din bucataria interna a partidului, asa cum face acum Gabriela Firea. Si este singura pe frontul acesta. Cand trebuia sa fie aparata, macar ca femeie in fata unui barbat agresiv, toti barbatii din CEx au tacut malc. De frica lui Dragnea. Nu cred ca interventia Gabrielei Firea va ramane fara urmari in PSD.

LIVE TEXT Scandal n PSD: Liviu Dragnea urmeaza sa faca declaratii de presa

Sedinta maraton a conducerii PSD si cea a grupurilor parlamentare s-au incheiat. Liviu Dragnea si oamenii sai au castigat in fata contestatarilor din partid. Dragnea a anuntat ca nu va candida la presedintie, iar partidul ar putea sustine, in premiera, un candidat din afara PSD, respectiv pe liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu. Dragnea si-a impus punctul de vedere in fata Gabrielei Firea care a cerut, fara succes, demiterea ministrului de interne Carmen Dan, ca urmare a violentelor din 10 august. Firea a lansat o serie de atacuri la adresa lui Dragnea si a protejatei sale, Carmen Dan.

Gabriela Firea, noi acuzatii in conflictul din PSD. Asaltul asupra binomului Dragnea - Carmen Dan continua

Gabriela Firea, primar al Capitalei si vicepresedinte al PSD, continua sa arate problemele din PSD, in contextul in care aceasta este intr-un conflict deschis cu ministrul de Interne, Carmen Dan, si cu liderul formatiunii, Liviu Dragnea. Acuzatiile lui Firea sunt numeroase, iar pana in prezent nimeni din PSD, in afara de senatorul Ecaterina Andronescu, nu a mai avut curajul sa sara la gatul lui Dragnea.

Gabriela Firea face noi acuzatii: Fosti ministri mi-au spus ca dupa ce plecam de la sedinte, Liviu Dragnea le spunea sa nu ma ajute

Primarul general, Gabriela Firea, presedinte al PSD Bucuresti, a precizat ca fosti ministri i-au spus ca in cadrul unor sedinte, dupa plecarea ei, presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, le-ar.

Gabriela Firea, acuzatii fara precedent la adresa lui Carmen Dan: Jandarmii au dormit o noapte pe jos, imbracati, ca niste vite. E inadmisibil

Gabriela Firea, vicepresedinte al PSD si primar general al Capitalei, a declarat, duminica seara, faptul ca ministru de Interne, Carmen Dan, nu a fost preocupata de jandarmii din subordinea sa, acestia fiind lasati pentru o noapte sa doarma pe jos, imbracati, ca niste vite. Firea a cerut sambata seara demisia lui Carmen Dan, dar conducerea PSD s-a opus.

Gabriela Firea, acuzatii fara precedent la adresa lui Carmen Dan: Jandarmii au dormit pe jos, ca niste vite. E inadmisibil

Gabriela Firea, vicepresedinte al PSD si primar general al Capitalei, a declarat, duminica seara, faptul ca ministru de Interne, Carmen Dan, nu a fost preocupata de jandarmii din subordinea sa, acestia fiind lasati pentru o noapte sa doarma pe jos, imbracati, ca niste vite. Firea a cerut sambata seara demisia lui Carmen Dan, dar conducerea PSD s-a opus.

Dragnea: Nu sunt in disputa cu Gabriela Firea. A facut afirmatii grave!

Liviu Dragnea a afirmat, luni, la Parlament, ca nu se afla intr-o disputa cu Gabriela Firea, desi a sustinut-o si acum aceasta se situeaza in randul celor care lovesc in PSD. Eu nu sunt in disputa cu.

SONDAJ Cum se va ncheia conflictul Gabi Firea - Carmen Dan/Liviu Dragnea?

Tensiunile dintre primarul Bucurestiului, Gabriela Firea, si ministrul de Interne Carmen Dan, care beneficiaza de sprijinul lui Liviu Dragnea, au acaparat in mare parte sedinta conducerii PSD de la sfarsitul saptamanii trecute si au continuat cu iesirea televizata a lui Firea, duminica seara. Cum crezi ca se va incheia acest conflict? Participa la sondajul HotNews. ro.

Gabriela Firea: imi pare rau sa spun, dar relatia mea cu Dragnea este tensionata. De ce trebuie sa fim solidari in ceva incorect? Avem pozitii diametral opuse! (VIDEO)

Primarul General Gabriela Firea a catalogat relatia sa cu presedintele PSD Liviu Dragnea drept una tensionata, afirmand ca desi nu vrea sa constate un razboi, cei doi au pareri diametral.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )