Libnet.ro
UNICEF

20:45

Scandal in fata unui hipermarket din Capitala. Barbat incatusat fiindca ar fi refuzat sa i se ia temperatura

Antena3 Antena3,
Scandal in fata unui hipermarket din Capitala. Barbat incatusat fiindca ar fi refuzat sa i se ia temperatura

Scandal in fata unui hipermarket din sectorul 5 al Capitalei. continuă pe Antena3

Patru muzee din Capitala isi redeschid astazi portile

Restaurantele, terasele, mall-urile, cinematografele sau teatrele nu sunt accesibile publicului in momentul de fata, insa romanii se pot bucura de vizita la muzee. Patru muzee din Capitala si-au redeschis portile.

Scandalul de la hipermarketul din Capitala a fost regizat. Actorul principal, un barbat care refuza termoscanarea si se opune politistilor

Noi informatii despre scandalul de la hipermarketul din Bucuresti, in urma caruia un barbat a fost incatusat de mai multe forte de ordine, dupa ce a refuzat termoscanarea si s-a opus politistilor.

VIDEO Povestea scandalului de la hipermarket-ul din sectorul 5

Marti a izbucnit un scandal la un hipermarket din sectorul 5, dupa ce mai multe persoane au refuzat sa le fie luata temperatura la intrarea in magazin. Incidentul a fost filmat, iar imaginile, care aratau cum mai multi politisti se chinuie sa imobilizeze doua persoane mai in varsta, s-a viralizat rapid. Reprezentantii hipermarketului sustin ca totul a fost o inscenare, ca cele doua persoane aveau lavaliere si erau insotiti de un cameraman profesionist.

Doi angajati ai unui supermarket din Pitesti, agresati de un barbat intors din drum pentru ca nu purta masca

In dupa amiaza zilei marti politistii din cadrul Sectiei 4 Politie Pitesti au intervenit pentru aplanarea unui conflict petrecuta la un supermarket din cartierul Prundu.

Furt de 48.000 euro din locuinta unei femei din Capitala. Hotii au fost prinsi de politisti

Politistii din Capitala au reusit sa identifice trei barbati care au jefuit, in luna decembrie 2019, locuinta unei femei din sectorul 2, de unde au sustras bani, bijuterii, ceasuri, parfumuri, prejudiciul fiind de 240. 000 de lei.

Google acorda un grant de 200.000 de euro unui ONG din Romania pentru programe de siguranta online

Google acorda unei Organizatii Non-Guvernamentale ONG) din Romania, a carei misiune este incurajarea programarii, educatiei digitale si sustinerea adoptiei tehnologiei in randul copiilor, un grant in valoare de 200. 000 de euro, pentru derularea unor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )