Libnet.ro
UNICEF

05:15

SCANDAL imens pe piata AUTO: Tesla, data in judecata pentru doua miliarde de dolari

B1 B1,
SCANDAL imens pe piata AUTO: Tesla, data in judecata pentru doua miliarde de dolari

Scandal imens pe piata auto. Tesla este acuzata ca a copiat designeul camionul Nikola Motor. Startup-ul a trimis in judecata Tesla si ii cere 2 miliarde de dolari pentru ca i-ar fi incalcat brevetele,. continuă pe B1

Tesla a fost data n judecata pentru ca ar fi copiat designul camioanelor Nikola. Compania ar putea plati despagubiri de 2 miliarde de dolari

Compania Tesla a fost data in judecata de startup-ul Nikola Motor, producator de camioane electrice pe baza de hidrogen, care ii cere peste 2 miliarde de dolari pentru ca i-ar fi incalcat brevetele, transmite MarketWatch, potrivit news. ro.

Mai multi romani sunt atrasi de masini noi decat vechi: piata auto second-hand scade

Piata auto in primele trei luni ale anului a inregistrat o crestere de 30% a inmatricularilor pentru masinile noi si o scadere de 6% a inregistrarilor pentru masinile second-hand, respectiv de 4% a reinmatricularilor.

Gabriel Oprea a fost trimis n judecata pentru ucidere din culpa n dosarul mortii politistului Bogdan Gigina

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa in Dosarul mortii politistului Bogdan Gigina, anunta DNA.

DNA: Gabriel Oprea, trimis in judecata pentru ucidere din culpa in dosarul mortii politistului Gigina

Fostul viceprim-ministru pentru Securitate Nationala si ministru al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a fost trimis in judecata miercuri, de DNA, pentru ucidere din culpa in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina.

George Pell, al treilea n ierarhia Vaticanului, trimis n judecata pentru abuzuri sexuale

Cardinalul australian George Pell, numarul trei in ierarhia Vaticanului, a fost trimis marti in judecata, in legatura cu acuzatii de agresiuni sexuale vechi, pe care le respinge categoric, relateaza AFP, citata de news. ro.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )