Libnet.ro
UNICEF

12:45

Scandal inainte de vot! Ce se intampla, acum, in Parlament, cu guvernul Orban

Playtech Playtech,
Scandal inainte de vot! Ce se intampla, acum, in Parlament, cu guvernul Orban

Momente de cumpana pentru guvernul Orban. Desi nu este de mult timp la putere, clipele grele pentru noul guvern al Romaniei se arata deja. Iata ce se intampla inainte de vot, in Parlament! Ce se intampla acum cu guvernul Orban? Ludovic Orban face primele declaratii despre situatia fara precedent din Parlament. Acesta a declarat faptul . continuă pe Playtech

Guvernul Orban, la vot in Parlament. Liderul deputatilor PSD a cerut control al cvorumului prin apel nominal

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, a cerut luni, in sedinta de plen reunit in care se voteaza Guvernul Orban, sa se faca apel nominal pentru a se constata daca este cvorum. in regulamentul.

Dan Barna: Nu vom fi un furnizor de vot automat pentru Guvernul Orban

USR nu va fi un furnizor de vot automat pentru Guvernul Orban, chiar daca sustine investitura sa, a declarat, luni, presedintele partidului, Dan Barna. Mesajul este unul foarte clar - nu vom fi un furnizor de.

Daca guvernul Orban nu trece luni de parlament, ne indreptam spre alegeri anticipate

Declaratia explicita a dlui Orban si presiunea USR pentru anticipate demostreaza afirmatia din titlu. Nu vad de ce, daca guvernul Orban pica luni la votul de investitura, fie si prin lipsa cvorumului, sa nu se profite de fereastra de oportunitate si PNL, USR, Pro Romania sa nu nu voteze ei impotriva altei nominalizari de premier, eventual o alta persoana din conducerea PNL. Ce sa faca atunci PSD, sa voteze in corpore un guvern PNL?.

Guvernul Orban merge astazi in Parlament pentru votul de investitura

ACTUALIZARE - 100 de deputati au votat pana in prezent. ----- * ACTUALIZARE - Au votat 64 de senatori din cei 64 prezenti, urmeaza votul deputatilor ---- * ACTUALIZARE - Senatorul PSD, Eugen Gioanca, a votat pentru guvernul Orban --- * ACTUALIZARE - Dezbaterile s-au incheiat, urmeaza votul.

Petre Roman prezice ca Guvernul Orban va trece de Parlament

Petre Roman prevede un viitor greu pentru Guvernul Orban, chiar daca ar trece de investire.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru noul Executiv. Cine face parte din Guvernul Orban

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, cu putin timp in urma, in seara de luni, decretul pentru noul Executiv. Guvernul Orban a fost oficial numit in functie, dupa votul din acesta luni, din Parlament. Echipa de ministri a lui Ludovic Orban depune si jurmantul in fata lui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis a semnat .

Moment decisiv pentru Guvernul Orban! Cate voturi a strans noul Executiv. Prima reactie a premierului

Parlamenul s-a reunit luni, pe 4 noiembrie, de la ora 14:00, intr-o sedinta extraordinara pentru votul de investire a Guvernului Orban. in sala au fost 240 de parlamentari, care si-au exprimat acest vot. in aceste momente sunt numarate voturile, fiind necesare 233 voturi pentru, in vederea investirii Guvernului condus de catre Ludovic Orban. Totodata, din .

Guvernul Orban a primit votul de investitura

ACTUALIZARE - Guvernul Orban a trecut, de Parlament cu 240 de voturi pentru, ceea ce inseamna ca a primit sustinerea tutuor celor 240 de parlametari care au votat. Ludovic Orban a multumit de la tribuna Parlamentului. Va multumesc si aveti incredere in noi, a spus Orban. --- *ACTUALIZARE - Votul s-a incheiat, in total, au votat 240 de parlamentari. ---- *ACTUALIZARE - 100 de deputati au votat pana in prezent. ----- * ACTUALIZARE - Au votat 64 de senatori din cei 64 prezenti, urmeaza votul deputatilor ---- * ACTUALIZARE - Senatorul PSD, Eugen Gioanca, a votat pentru guvernul Orban --- * ACTUALIZARE - Dezbaterile s-au incheiat, urmeaza votul.

Guvernul Orban a primit votul de investitura

Guvernul Orban a trecut, luni, de Parlament cu 240 de voturi pentru, ceea ce inseamna ca a primit .

Sorin Cimpeanu si Daniel Constantin, membri ai Pro Romania, confirma ca voteaza guvernul Orban: Sunt circa 8 colegi care vor sustine Executivul PNL (VIDEO)

Sorin Cimpeanu si Daniel Constantin, membri Pro Romania, au anuntat luni la Parlament ca vor vota guvernul Orban. Constantin a afirmat ca si alti circa 8 paroamentari ai Pro Romania vor sustine Executivul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )