Libnet.ro
UNICEF

07:30

Daca guvernul Orban nu trece luni de parlament, ne indreptam spre alegeri anticipate

Adevărul Adevărul,
Daca guvernul Orban nu trece luni de parlament, ne indreptam spre alegeri anticipate

Declaratia explicita a dlui Orban si presiunea USR pentru anticipate demostreaza afirmatia din titlu. Nu vad de ce, daca guvernul Orban pica luni la votul de investitura, fie si prin lipsa cvorumului, sa nu se profite de fereastra de oportunitate si PNL, USR, Pro Romania sa nu nu voteze ei impotriva altei nominalizari de premier, eventual o alta persoana din conducerea PNL. Ce sa faca atunci PSD, sa voteze in corpore un guvern PNL?. continuă pe Adevărul

Iulia Scantei (PNL): Daca Guvernul Orban nu e investit luni, Viorica Dancila si PSD vor goli vistieria tarii in continuare (VIDEO)

Senatorea PNL Iulia Scantei a tras un semnal de alarma, joi, in direct pe B1 TV, explicand ca daca Guvernul Orban nu va fi investit la votul de luni, cabinetul interimar al Vioricai Dancila va continua sa.

Petre Roman prezice ca Guvernul Orban va trece de Parlament

Petre Roman prevede un viitor greu pentru Guvernul Orban, chiar daca ar trece de investire.

Trece sau nu trece? Cati alesi PSD si ProRomania voteaza Guvernul Orban. Pe cate voturi se bazeza PNL

Fie Guvernul Orban trece la mustata, fie votul va fi amanat pana dupa alegerile prezidentiale, scenariul dorit de PSD. Partidul lui Victor Ponta va inclina decisiv balanta, exact la patru ani dupa tragedia de la Colectiv. Liberalii au negociat la sange cu parlamentari de la PSD si de la ProRomania, incercand sa adune cele 233 de voturi necesare instalarii noului Executiv, sustin surse politice pentru Adevarul.

Guvernul Orban. USR a decis modul cum se pozitioneaza dupa respingerea a trei ministri

USR va vota Guvernul propus de PNL chiar daca Ludovic Orban nu ii va retrage pe cei trei ministri respinsi la audieri, a anuntat presedintele formatiunii, Dan Barna.

Marcel Ciolacu: Guvernul Orban se va lauda doar cu ce a facut PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, sustine ca Guvernul Orban trebuie oprit luni, la v.

Ciolacu sustine ca Guvernul Orban se va lauda doar cu ce a facut PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, sustine ca Guvernul Orban trebuie oprit luni, la votul de investitura, pentru ca nu va face altceva decat sa se laude cu realizarile PSD.

Ciolacu: Guvernul Orban se va lauda doar cu ce a facut PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, sustine ca Guvernul Orban trebuie oprit luni, la v.

Petre Roman lauda ministrii propusi in Guvernul Orban: Catalin Predoiu are experienta si stie unde a gresit cand a fost ministru al Justitiei

Petre Roman, primul premier post-decembrist, a precizat ca o parte dintre ministrii propusi in Guvernul Orban, sunt potriviti sa-si asume responsabilitastile unei guvernari eficiente. Sunt cativa.

Victor Ponta: Pro Romania nu voteaza Guvernul Orban

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta a declarat, duminica, la Antena 3, ca nu va vota guvernul Orban. Am luat decizia de a vota impotriva acestui guvern,pentru ca asa s-a format Pro Romania ca un.

Mihai Fifor: Guvernul Orban va declansa cresterea facturilor la gaze si energie electrica

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sustine ca Guvernul Orban vrea cresterea facturilor la gaze si energie electrica. El a adaugat ca facturile vor creste cu aproximativ 25%. Iohannis confirma ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )