Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandal in India, din cauza lui Salman Khan. Iubitul Iuliei Vantur risca sa devina persona non grata

Playtech Playtech,
Scandal in India, din cauza lui Salman Khan. Iubitul Iuliei Vantur risca sa devina persona non grata

Un videoclip al superstarului din Bollywood, Salman Khan, face furori pe internet. in clip actorul a fost filmat smulgand mobilul unui fan care vroia un selfie cu el fara permisiunea lui. Scandal in India, din cauza lui Salman Khan Reactia lui Salman Khan a fost la iesirea din aeroport, cand, conform surselor, un angajat al . continuă pe Playtech

DIN CAUZA GRIPEI: Ministerul Educatiei anunta cursuri suspendate in 32 de scoli

Situatia centralizata la nivel national arata ca 32 de scoli si gradinite au cursurile suspendate sau inchise integral, luni, din cauza gripei.

inca o persoana a murit din cauza gripei. Bilantul negru al victimelor a ajuns la 14

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 14, a anuntat, luni, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

Un nou bilant - 15 morti din cauza GRIPEI Cursuri suspendate partial in 33 de unitati de invatamant din tara

UPDATE:Directia de Sanatate Publica DSP) Sibiu a transmis, luni, ca o femeie de 38 de ani, din localitatea Vurpar, nevaccinata antigripal si cu alte afectiuni medicale, a murit din cauza gripei. Este.

Ce se intampla cu cadavrele celor care au murit din cauza coronavirusului. Familia nu isi poate lua adio

Din pacate, virusul care a speriat o lume intreaga trage dupa el inca o veste proasta. Apropiatii celor care s-au stins din cauza bolii traiesc inca un moment extrem de greu. Ce se intampla cu acestia si de ce nu isi pot lua adio? Victime coronavirus: De ce familia nu-si poate lua adio? Dupa ce .

Posta Romana, decizie radicala. Suspenda expedierile catre China, din cauza coronavirusului

Posta Romana suspenda temporar serviciile de expediere catre China, din cauza epidemiei cu coronavirus.

Cum a reusit un roman sa isi recupereze masina furata, dupa 18 ani. Halucinant ce s-a intamplat din cauza politistilor

Un Roman a reusit sa isi recupereze masina la 18 ani de la furtul acesteia, dar degeaba, sustine el. Ce masuri a luat politia in acest caz? Ce are de gand sa faca barbatul in aceasta privinta? Cum a reusit un roman sa isi recupereze masina furata, dupa 18 ani? Un cetatean din Timisoara a .

Cat a suferit Tudor Gheorghe din cauza comunistilor. Cum raspunde atacurilor din ultima vreme

Daca ar fi sa-l parafrazam pe Eminescu,in scandalul momentului in care este implicatmenestrelul Romaniei, Tudor Gheorghe, ne-am putea folosi de versurile poeziei Cititorilor mei. in ceea ce-l priveste pe Tudor Gheorghe se potrivesc! Cat a suferit Tudor Gheorghe din cauza comunistilor Scandalul in care a fost tras Tudor Gheorghe, a plecat de la ultimul sau .

China interzice inmormantarea celor decedati din cauza coronavirusului. Singura solutie, incinerarea

Persoanele decedate din cauza infectarii cu coronavirus nu vor putea fi inmormantate acolo unde dore.

O alta persoana a murit din cauza gripei. Bilantul deceselor din aceasta iarna a crescut la 13

Un barbat din Harghita care nu era vaccinat antigripal a murit sambata din cauza gripei, a anuntat Institutul National de Sanatate Publica. Acesta este al treisprezecelea deces confirmat cu virus gripal in sezonul 2019-2020.

Basescu, in Parlamentul European, despre migrantii ajunsi in Grecia: Mor copii in Europa din cauza mizeriei si Comisia Europeana nu face nimic. Avem obligatia sa preluam copii din insulele grecesti in toate statele

Traian Basescu s-a declarat revoltat, in plenul Parlamentului European, de situatia copiiilor migrantilor ajunsi in insulele grecesti, spunand ca acestia traiesc in insule in conditii absolut inumane si mor din cauza mizeriei, iar Comisia Europeana nu face nimic. Avem obligatia sa preluam copii din insulele grecesti in toate statele, a spus Basescu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2297 seconds )