Libnet.ro
UNICEF

10:15

SCANDAL INIMAGINABIL LA SPITAL! 200 de avocati au atacat mai multi doctori! e persoane AU MURIT, mai multe MASINI au fost DISTRUSE, iar un MINISTRU a fost BATUT CRUNT (VIDEO)

B1 B1,
SCANDAL INIMAGINABIL LA SPITAL! 200 de avocati au atacat mai multi doctori! e persoane AU MURIT, mai multe MASINI au fost DISTRUSE, iar un MINISTRU a fost BATUT CRUNT (VIDEO)

Coruptia ucide! Cel putin trei pacienti au murit, miercuri, dupa ce un grup de 200 de avocati au atacat doctorii unui spital de cardiologie din capitala Pakistanului. continuă pe B1

Alerta in Cehia! Atac armat la un spital din Ostrava. Sunt mai multi morti

Alerta in Cehia, dupa ce un barbat a deschis focul intr-un oras industrial situat in nord-estul tarii. in urma incidentului, patru persoane au murit si doua sunt ranite grav.

VIDEO 200 de avocati au atacat doctorii unui spital de cardiologie din Pakistan Trei morti, zeci de masini distruse, un ministru regional batut

Cel putin trei pacienti au murit miercuri dupa ce un grup de 200 de avocati au atacat doctorii unui spital de cardiologie din Lahore, capitala estului Pakistanului, anunta AFP.

Gigi Becali arunca bomba. Da afara mai multi jucatori de la FCSB

Gigi Becali a facut un anunt surprinzator. Finantatorul FCSB a anuntat ca la vara se va desparti de mai multi fotbalisti.

SONDAJ TRANSFERGO, MAREA BRITANIE: Imigrarea este prea ridicata, dar sistemul de sanatate are nevoie de mai multi straini

Peste jumatate dintre englezi 54%) considera ca Marea Britanie poate acoperi singura cererea de forta de munca din economie, fara sa fie nevoie de imigranti, arata cel mai recent studiu realizat de YouGov si comandat de serviciul de transfer de bani TransferGo.

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca esti pe lista...

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, potrivit datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )