Libnet.ro
UNICEF

11:00

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca esti pe lista...

B1 B1,
S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca esti pe lista...

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, potrivit datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii. continuă pe B1

Medicamentele care vor ucide mai multi oameni decat cancerul. Orice roman le poate cumpara din farmacie

Antibioticele sunt medicamente care pot salva vieti, insa acestea devin daunatoare daca sunt luate la intamplare. Bacteriile dezvolta toleranta in timp si devin superbacterii, car provoaca infectii aproape imposibil de tratat. Se estimeaza ca in anul 2050 superbacteriile vor ucide mai multi oameni decat cancerul. Consumul iresponsabil de antibiotice va ucide mai multi oameni decat .

Premierul si mai multi ministri merg joi la Cotroceni. Orban spune ca este vorba de analiza obisnuita a situatiei

Presedintele Klaus Iohannis are programata in cursul zilei de azi o intalnire cu premierul Ludovic Orban si mai multi ministri, informeaza Agerpres. Prim-ministrul Orban a precizat, miercuri, ca in cadrul intalnirii se va face analiza obisnuita a situatiei Guvernului.

Vocea Romaniei, galele LIVE. Cine sunt concurentii care merg mai departe, in echipele Smiley, Tudor Chirila, Horia Brenciu si Irina Rimes

Prima semifinala de la Vocea Romaniei a facut trierea in randul concurentilor! Daca inceputul serii i-a gasit pe cei 12 pe marea scena, finalul i-a prins doar pe cei care au reusit sa ajunga la inimile oamenilor si care i-au convins de faptul ca pot pune mana pe doritul trofeu. Care sunt cei care au .

Pacientii din spitalele din Capitala vor primi 900 de exemplare din Noul Testament cu Psalmii. Si detinutii vor primi cartea sfanta

Arhiepiscopia Bucurestilor distribuie peste 900 de exemplare din Noul Testament cu Psalmii catre principalele spitalie din Capitala. Cartile raman in bibliotecile capelelor si vor fi puse la dispozitia pacientilor. Noul Testament va ajunge si la militarii din teatre de razboi, precum si la detinuti.

O tragedie! Un preot a confundat anghiazma cu benzina si a aruncat totul in aer. Mai multi morti si raniti!

Explozie puternica la o conducta de gaze din Nigeria, provocata de un preot care a confundat agheasma cu benzina. Sase oameni, printre care si doi copii au murit si multi altii, printre care si preotul au fost.

Klaus Iohannis, anunt OFICIAL: Mai multi magistrati au fost eliberati din functie

PresedinteleKlaus Iohannisa semnat, vineri, mai multe decrete de eliberare din functie a mai multor magistrati pe motiv de pensionare, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei.

Klaus Iohannis, miscare de ultima ora: mai multi magistrati au fost eliberati din functie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat,vineri, mai multe decrete de eliberare din functie a mai multor magistrati pe motiv de pensionare, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei.

Scandal violent in judetul Vaslui! Politisti amenintati si loviti de mai multi barbati. Incredibil de la ce a pornit conflictul

Doi agenti de politie au fost agresati de mai multe persoane in fata unei gospodarii din Murgeni, judetul Vaslui. Politistii urmareau un sofer care nu a oprit la semnalul lor. in cele din urma,.

Iohannis, sageti spre PNL dupa ce liberalii au primit mai multi parlamentari fosti PSD

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, joi, trecerea unor parlamentari la PNL, afirmand ca acest lucru tot traseism se numeste si nu a fost implicat in aceasta chestiune. Tot traseism se numeste. Mai.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,274 seconds )