Libnet.ro
UNICEF

19:45

Scandal in interiorul PSD. Senatorul Serban Nicolae afla miercuri daca va fi exclus din partid

Antena3 Antena3,
Scandal in interiorul PSD. Senatorul Serban Nicolae afla miercuri daca va fi exclus din partid

Senatorul Serban Nicolae risca sa fie exclus din PSD din cauza legii gratierii. Liviu Dragnea a anuntat ca social-democratii se vor reuni in sedinta Comitetului Executiv pentru a transa situatia. continuă pe Antena3

Scandal in interiorul PSD. Senatorul Serban Nicolae risca excluderea din partid

Senatorul Serban Nicolae risca sa fie exclus din PSD din cauza legii gratierii. Liviu Dragnea a anuntat ca social-democratii se vor reuni in sedinta Comitetului Executiv pentru a transa situatia.

Serban Nicolae, aproape sa fie exclus din PSD. Scenariul care bantuie astazi sedinta conducerii social-democrate

Senatorul Serban Nicolae risca sa fie exclus din PSD din cauza legii gratierii. Liviu Dragnea a anuntat ca social-democratii se vor reuni in sedinta Comitetului Executiv pentru a transa situatia.

Serban Nicolae, reactie in scandalul legii gratierii: N-am putut sa facem o distinctie intre penali si corupti

Presedintele Comisiei juridice, senatorul Serban Nicolae, a vorbit, luni, despre amendamentele propuse de el la legea gratierii. N-am putut sa facem o distinctie intre penali si corupti. S-a.

Serban Nicolae: in forma actuala este un proiectul legii gratierii este absolut ineficient. Soarta presedintelui Comisiei juridice, decisa miercuri in sedinta Comitetului Executiv al PSD (VIDEO)

Soarta lui Serban Nicolae va fi decisa miercuri in sedinta Comitetului Executiv al PSD. Senatorul risca sa fie exclus din partid din cauza legii gratierii. Presedintele Comisiei Juridice din Senat a.

Surse: Schimbarea lui Serban Nicolae de la conducerea Comisiei juridice din Senat, propusa in CExN al PSD de miercuri

Liderii PSD vor propune miercuri, in sedinta Comitetului Executiv National, schimbarea lui Serban Nicolae de la conducerea Comisiei juridice din Senat, in urma pozitiei acestuia cu privire la gratierea faptelor de coruptie, au declarat luni, pentru News. ro, surse din conducerea PSD.

Serban Nicolae (PSD): Daca am gratia mai multi, ar ramane bani pentru spitale sau scoli

Presedintele Comisiei Juridice a Senatului, Serban Nicolae PSD), a declarat ca proiectul Legii gratierii, asa cum a fost adoptat de comisia pe care chiar el o conduce, este absolut ineficient si nu.

Serban Nicolae: L-am auzit pe distinsul Chirila Tudor spunand ca nu e de acord sa fie gratiati coruptii si penalii. Eu inteleg cu zdringhi-zdringhi, dar toti coruptii sunt penali. De gratiat se gratiaza doar penali, ca asta e logica! (VIDEO)

Presedintele Comisiei Juridice a Senatului, Serban Nicolae PSD), a sustinut pentru B1 TV ca nu exista niciun joc de imagine si ca nu are nicio intelegere cu Liviu Dragnea sau cu Traian Basescu in ce.

Serban Nicolae ar putea pierde conducerea Comisiei juridice din Senat

Adoptarea amendamentelor prin care s-ar fi gratiat faptele de coruptie si reizbucnirea protestelor anti-PSD nu i-au picat bine lui Liviu Dragnea, care a lasat sa se inteleaga ca locul lui Serban Nicolae i.

Se pregatesc executii in PSD: Serban Nicolae ar putea pierde toate functiile pe care le detine in Parlament (VIDEO)

Incep executiile in PSD. Pe surse, liderul Liviu Dragnea s-a aratat extrem de nemultumit de situatia din ultima perioada din PSD si a decis sa treaca la executii in partid, pentru a-si.

Politic show: Amendamente Legea gratierii: Serban Nicolae-Cristescu, schimb halucinant de replici, in direct; Mass-media, inamic sau promotor al culturii de securitate?; Liviu Dragnea cere ministrului Educatiei explicatii in cazul profesoarei date afara

Un nou cuvant buclucas din Acordul climatic de la Paris starneste dezbateri in SUA. In doua articole succesive, publicate in 2015, am subliniat importanta a doua cuvinte-cheie shall si should), a caror folosire variabila a amenintat decisiv semnarea Acordului climatic. Tribulatiile unei legi confuze. Dupa protestul de aseara din Piata Victoriei, in Comisia juridica a Senatului s-a revenit asupra votului de miercuri care permitea gratierea faptelor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )