Libnet.ro
UNICEF

22:30

Scandal intre Greta Thunberg si caile ferate germane - Deutsche Bahn

Antena3 Antena3,
Scandal intre Greta Thunberg si caile ferate germane - Deutsche Bahn

Tanara activista de mediu suedeza Greta Thunberg a provocat furia cailor ferate germane Deutsche Bahn dupa ce a postat pe Twitter ca a fost nevoita sa calatoreasca intr-un tren aglomerat la intoarcerea de la Conferinta asupra schimbarilor climatice COP25) desfasurata la Madrid. continuă pe Antena3

Greta Thunberg s-a plans ca nu a prins loc intr-un tren din Germania. Reactia companiei

Tanara activista de mediu suedeza Greta Thunberg a provocat furia cailor ferate germane Deutsche Bahn dupa ce a postat pe Twitter ca a fost nevoita sa calatoreasca intr-un tren aglomerat la intoarcerea de la Conferinta asupra schimbarilor climatice COP25) desfasurata la Madrid.

Greta Thunberg a postat un tweet stand pe podeaua unui tren german. Deutsche Bahn: Ar fi fost frumos sa spuneti si despre cat de bine ati fost tratata pe locul Dvs aflat la clasa intai!

Tweet-ul transmis de Greta Thunberg despre cum calatoreste ea pe podeaua unui tren german a fost imediat sanctionat de Caile Ferate nemtesti Deutsche Bahn), care a dezvaluit ca Greta avea rezervat un loc la clasa intai. Tanara de 16 ani - declarata Persoana Anului de catre revista Time in cel mai recent numar- se afla in drum spre casa ei din Suedia cand a publicat o fotografie cu ea stand la bordul unui tren Deutsche Bahn, inconjurata de genti.

Greta Thunberg, in RAZBOI TOTAL cu Deutsche Bahn. Tanara activista se plange de... AGLOMERATIA din trenuri: A fost nevoita sa doarma pe jos! Imaginea devenita VIRALA si raspunsul ACID al Cailor Ferate Germane (FOTO)

Tanara activista de mediu suedeza Greta Thunberg 16 ani) a provocat un raspuns ironic din partea Cailor Ferate Germane Deutsche Bahn), dupa ce a postat pe Twitter ca a fost nevoita sa calatoreasca.

Greta Thunberg n-a mai prins loc in tren si s-a asezat pe jos. Reactia companiei feroviare germane

Tanara activista suedeza Greta Thunberg a scris, pe Twitter, ca a fost nevoita sa calatoreasca intr-un tren aglomerat la intoarcerea de la Conferinta asupra schimbarilor climatice COP25) desfasurata la Madrid.

Am nevoie de o pauza, a declarat activista pentru mediu Greta Thunberg

Adolescenta suedeza Greta Thunberg, o activista pentru mediu care parea neobosita dupa ce a strabatut in lung si in lat intreaga planeta in ultimele luni deplasandu-se cu automobile, trenuri si ambarcatiuni - dar niciodata cu avionul -, pentru a cere autoritatilor sa adopte masuri urgente pentru limitarea efectelor provocate de schimbarile climatice, a declarat vineri ca are nevoie de o pauza si ca trebuie sa se odihneasca, informeaza Agerpress.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )