Libnet.ro
UNICEF

09:15

SCANDAL monstru la Casa Alba! Starleta Stormy Daniels sugereaza ca Donald Trump e dezastru in pat: Ce detalii sa va dau despre cele doua minute?

B1 B1,
SCANDAL monstru la Casa Alba! Starleta Stormy Daniels sugereaza ca Donald Trump e dezastru in pat: Ce detalii sa va dau despre cele doua minute?

SCANDAL monstru la Casa Alba, dupa ce actrita Stephanie Clifford a dezvaluit ca a avut o relatie sexuala cu presedintele Donald Trump in iulie 2006. Clifford a mentionat ca cel mai fidel avocat al lui Trump. continuă pe B1

Scandal la Casa Alba! Melania Trump, criticata DUR pentru tinuta extravaganta! ULUITOR cum a aparut in public (FOTO)

Melania Trump a fost criticata dur pentru tinuta extravaganta dupa ce a plantat un copac in gradina Casei Albe. Sotia presedintelui SUA a purtat pantofi cu toc inalt de 10 cm si o fusta in valoare de.

SCANDAL monstru intre Cristi Brancu si Marcel Toader: Un barfitor de femei (FOTO)

Scandal monstru intre prezentatorul tv Cristi Brancu si omul de afaceri Marcel Toader. Brancu l-a catalogat pe Brancu ca este un barfitor de femei la televizor. Marcel Toader a devenit cunoscut odata.

Melania Trump, cea mai eleganta prima-doamna din lume. A dat o noua lectie de stil la Casa Alba

Daca e ceva ce stim despre Melania Trump este ca-si ia foarte in serios jobul de prima-doamna a Americii. Este o gazda excelenta, o prezenta placuta si, cu siguranta, o adevarata aparitie. Ne-am convins de toate acestea si cu ocazia vizitei din partea cuplului prezidential din Kenya la Casa Alba.

Trump a refuzat publicarea de catre Casa Alba a unui comunicat in care ii era adus un omagiu lui John McCain

Donald Trump a refuzat publicarea unui comunicat de catre Casa Alba in care ii era adus un omagiu senatorului John McCain, decedat sambata, informeaza Washington Post. Anturajul presedintelui american.

Scandal monstru la revenirea lui Bourceanu in tara: Noul fotbalist de la Calarasi s-a contrat dur cu un jurnalist (VIDEO)

Prezentare cu scantei la Calarasi! Alexandru Bourceanu, fostul mijlocas al FCSB, se reintoarce in Liga 1, la Dunarea Calarasi. Prezentarea la noul club s-a facut insa cu scandal, caci mijlocasul a avut un.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )