Libnet.ro
UNICEF

20:31

Scandal monstru in CEx. Paul Stanescu a demisionat de la conducerea PSD

Antena3 Antena3,
Scandal monstru in CEx. Paul Stanescu a demisionat de la conducerea PSD

Paul Stanescu, presedintele executiv al PSD,a demisionat din functie dupa ce a intrat in conflict cu premierul Viroica Dancila, la doar doua saptamani dupa ce a fost numit in functie. Acesta a. continuă pe Antena3

Decizie-soc in PSD. Paul Stanescu a demisionat din fruntea partidului dupa ce a intrat in conflict cu Dancila. Care e motivul discordiei

Paul Stanescu, presedintele executiv al PSD,a demisionat din functie dupa ce a intrat in conflict cu premierul Viorica Dancila, sustin surse politice pentru Adevarul. in CEX, premierul a insistat pentru un congres rapid, organizat la finalul lunii iunie, care sa aleaga noul presedinte al partidului, in timp ce Paul Stanescu a pledat pentru un Congres organizat dupa alegerile prezidentiale.

Paul Stanescu, la Punctul de intalnire: PSD va fi pe primul loc la prezidentiale

Paul Stanescu,presedinte executival PSD, a vorbit miercuri seara la Antena 3 despre intentiile PSD dupa alegerile europarlamentare. Perioada este foarte grea. Si mie imi e foarte greu, dar.

Paul Stanescu, despre candidatul PSD la prezidentiale: E posibil sa fie si din afara partidului. Vrem sa dam presedintele tarii pentru urmatorii ani

Paul Stanescu, presedintele executiv al PSD, a declarat ca nu exclude posibilitatea ca partidul sa sustina la prezidentiale o persoana din afara formatiunii. Totusi, o decizie pe acest subiect va fi luata in.

Paul Stanescu a demisionat din functia de presedinte executiv al PSD. Viorica Dancila ameninta ca renunta la functia de premier daca nu se organizeaza un Congres pentru presedintia partidului (VIDEO)

Paul Stanescu a demisionatdin functia de presedinte executiv al PSD, in cadrul CEx-ului de vineri, organizat la sediul din Baneasa. Demisia acestuia vine la nici doua saptamani dupa ce a fost numit in.

Paul Stanescu a demisionat din functia de presedinte executiv al PSD. Viorica Dancila ameninta ca renunta la functia de premier daca nu se organizeaza rapid un Congres pentru presedintia partidului (VIDEO)

Paul Stanescu a demisionatdin functia de presedinte executiv al PSD, in cadrul CEx-ului de vineri, organizat la sediul din Baneasa. Demisia acestuia vine la nici doua saptamani dupa ce a fost numit in.

Paul Stanescu a demisionat din conducerea PSD

Paul Stanescu a demisionat din functia de presedinte executiv al PSD, dupa ce fusese investitit in functie in urma cu doar doua saptamani.

VIORICA DANCILA: Paul Stanescu a demisionat din motive personale

Senatorul Paul Stanescu a demisionat din functia de presedinte executiv al PSD din motive personale, a declarat, astazi, presedintele interimar al partidului, Viorica Dancila, care a sustinut ca a incercat sa il convinga sa nu recurga la acest gest.

LIVE TEXT Sedinta tensionata a Comitetului Executiv al PSD. Paul Stanescu a demisionat din functia de presedinte executiv. Tabara Dancila a castigat - va fi congres in 29 iunie pentru alegerea conducerii PSD. Surse - Dancila va candida

Congres pe 29 iunie pentru alegerea conducerii PSD, modificarea statutului partidului si modificarea programului de guvernare, a decis Comitetul Executiv National al PSD, care s-a reunit, vineri, la sediul partidului din Baneasa. Viorica Dancila a spus, la finalul sedintei, ca acest congres trebuie sa fie unul premergator desemnarii candidatului la prezidentiale. Tot in sedinta CEx, Paul Stanescu - cel care nu a fost de acord cu organizarea congresului atat de repede - si-a anuntat demisia. Viorica Dancila a sustinut la finalul sedintei ca Stanescu a luat aceasta decizie din motive personale. Paul Stanescu, Gabriela Firea si Marcel Ciolacu au pledat pentru amanarea luptei pentru sefia partidului, in timp ce Viorica Dancila si o parte din greii PSD au sustinut organizarea unui congres imediat. 40: Paul Stanescu a motivat ca si-a dat demisia din motive personale, anuntand totodata ca e posibil sa candideze la functia de vicepresedinte al partidului15:35 Marian Oprisan, intrebat daca va fi presedinte executiv al PSD: Sub nicio forma15. 08 Viorica Dancila va candida la sefia PSD, au declarat pentru HotNews. ro surse participante la sedinta15. 07 Liderii social-democrati au decis organizarea unui congres in 29 iunie, au declarat pentru HotNews. ro surse din interiorul sedintei. Paul Stanescu a demisionat in sedinta CEX din functia de presedinte executiv al PSD.

De ce a DEMISIONAT Paul Stanescu din functia presedinte executiv interimar al PSD

Paul Stanescu aexplicat, vineri, dupa Cex de ce a demisionat din functia de presedinte executiv interimar al PSD. Am demisionat din motive personale. Sunt alaturi de doamna prim-ministru si.

Culisele sedintei PSD. De ce a demisionat Paul Stanescu si cum s-a deteriorat relatia cu Viorica Dancila / Premierul ar fi fost informat de persoane din afara partidului ca Paul Stanescu o va sustine pe Gabriela Firea (surse)

Social-democratii au decis surprinzator vineri, in sedinta Comitetului Executiv, sa convoace congresul pentru alegerea unei noi conduceri la sfarsitul lunii iunie, in aproximativ trei saptamani. Miza organizarii congresului este de fapt candidatura Vioricai Dancila la sefia PSD din postura de presedinte interimar, au declarat pentru HotNews. ro surse din conducerea PSD. De altfel propunerea de a face congres rapid pentru sefia partidului a apartinut lui Dancila si a fost respinsa chiar de oamenii care i-au stat alaturi dupa arestarea lui Liviu Dragnea. Mai exact, decizia nu a fost sustinuta de Paul Stanescu, Marcel Ciolacu si Gabriela Firea - oamenii care au ajutat-o pe Dancila sa-i debarce pe liderii fideli lui Liviu Dragnea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )