Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIORICA DANCILA: Paul Stanescu a demisionat din motive personale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Paul Stanescu a demisionat din motive personale

Senatorul Paul Stanescu a demisionat din functia de presedinte executiv al PSD din motive personale, a declarat, astazi, presedintele interimar al partidului, Viorica Dancila, care a sustinut ca a incercat sa il convinga sa nu recurga la acest gest. continuă pe Ziarul Bursa

Stanescu: Am demisionat din motive personale. Posibil sa candidez la functia de vicepresedinte

Paul Stanescu a declarat ca a demisionat din functia de presedinte executiv interimar al PSD din motive personale. Social-democratul a precizat ca este posibil sa candideze pentru postul de vicepresedinte al partidului, la Congresul din 29 iunie, relateaza Mediafax.

Decizie-soc in PSD. Paul Stanescu a demisionat din fruntea partidului dupa ce a intrat in conflict cu Dancila. Care e motivul discordiei

Paul Stanescu, presedintele executiv al PSD,a demisionat din functie dupa ce a intrat in conflict cu premierul Viorica Dancila, sustin surse politice pentru Adevarul. in CEX, premierul a insistat pentru un congres rapid, organizat la finalul lunii iunie, care sa aleaga noul presedinte al partidului, in timp ce Paul Stanescu a pledat pentru un Congres organizat dupa alegerile prezidentiale.

De ce a DEMISIONAT Paul Stanescu din functia presedinte executiv interimar al PSD

Paul Stanescu aexplicat, vineri, dupa Cex de ce a demisionat din functia de presedinte executiv interimar al PSD. Am demisionat din motive personale. Sunt alaturi de doamna prim-ministru si.

Paul Stanescu a demisionat din functia de presedinte executiv al PSD. Viorica Dancila ameninta ca renunta la functia de premier daca nu se organizeaza un Congres pentru presedintia partidului (VIDEO)

Paul Stanescu a demisionatdin functia de presedinte executiv al PSD, in cadrul CEx-ului de vineri, organizat la sediul din Baneasa. Demisia acestuia vine la nici doua saptamani dupa ce a fost numit in.

Paul Stanescu a demisionat din functia de presedinte executiv al PSD. Viorica Dancila ameninta ca renunta la functia de premier daca nu se organizeaza rapid un Congres pentru presedintia partidului (VIDEO)

Paul Stanescu a demisionatdin functia de presedinte executiv al PSD, in cadrul CEx-ului de vineri, organizat la sediul din Baneasa. Demisia acestuia vine la nici doua saptamani dupa ce a fost numit in.

Viorica Dancila s-a impus in CEX. Congresul PSD va avea loc pe 29 iunie. Tabara adversa ameninta ca va vota motiunea de cenzura

Liderii PSD au aprobat, cu majoritate de voturi, propunerea Vioricai Dancila: Congresul PSD va avea loc pe 29 iunie. in replica, Paul Stanescu a demisionat din functia de presedinte executiv. Parlamentarii controlati de Paul Stanescu, Marcel Ciolacu si Gabriela Firea ar putea vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila, cu scopul de a sustine ulterior re)instalarea lui Mihai Tudose in fruntea Executivului.

Paul Stanescu a demisionat din conducerea PSD

Paul Stanescu a demisionat din functia de presedinte executiv al PSD, dupa ce fusese investitit in functie in urma cu doar doua saptamani.

Paul Stanescu, dupa demisie: Eu vedeam o alta desfasurare a parcursului alegerilor din partid. Ne-am precipitat

Paul Stanescu a declarat ca a demisionat din functia de presedinte executiv interimar al PSD din motive personale, adaugand ca ia in considerare posibilitatea de a candida pentru postul de vicepresedinte al partidului, laCongresul din 29 iunie.

Scandal monstru in CEx. Paul Stanescu a demisionat de la conducerea PSD

Paul Stanescu, presedintele executiv al PSD,a demisionat din functie dupa ce a intrat in conflict cu premierul Viroica Dancila, la doar doua saptamani dupa ce a fost numit in functie. Acesta a.

Paul Stanescu a demisionat din functia de presedinte executiv al PSD

Comitetul Executiv National al PSD s-a reunit vineri la sediul partidului din Baneasa, iar pe agenda sedintei se afla stabilirea strategiei partidului pe urmatoarea perioada, in contextul in care se anunta o motiune de cenzura, iar Guvernul are patru.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2608 seconds )