Libnet.ro
UNICEF

12:15

Scandal la Paris, din cauza targului de Craciun de pe Champs-Elysees

România Liberă România Liberă,
Scandal la Paris, din cauza targului de Craciun de pe Champs-Elysees

Cel mai frumos bulevard din lume, Champs-Elysees, a fost invadat de comercianti si chioscuri unde se prepara mancaruri prajite, dupa ce Primaria din Paris l-a desemnat pe omul de afaceri Marcel Campion sa organizeze targul de Craciun, comenteaza Le Point, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Cel mai frumos bulevard din lume, Champs-Elysees, a fost invadat de fum si miros de carnati de casa prajiti

Cel mai frumos bulevard din lume, Champs-Elysees, a fost invadat de comercianti si chioscuri unde se prepara mancaruri prajite, dupa ce Primaria din Paris l-a desemnat pe omul de afaceri Marcel Campion sa.

URSA: 2014 a fost un an imposibil, mai ales din cauza insolventelor din piata si a miscarilor din bricolaj. Ne asteptam ca 2015 sa aduca o relansare a vanzarilor

Anul 2014 a fost unul extrem de dificil pentru piata constructiilor, mai ales din cauza insolventelor care au continuat sa loveasca industria , dar si a schimbarilor din piata de bricolaj, sustin reprezentantii URSA Romania, reprezentanta locala a.

Municipiul Galati a ramas fara caldura din cauza datoriilor

Galatenii au ramas fara caldura in mijlocul iernii, din cauza datoriilor acumulate de societatea distribuitoare de caldura, Apaterm Galati, informeaza hotnews. ro. Electrocentrale Galati a decis reducerea la.

Ucraina isi dubleaza bugetul pentru aparare, din cauza amenintarii Rusiei

Ucraina isi va dubla bugetul pentru aparare in 2015, din cauza amenintarii Rusiei in estul tarii. Tot anul viitor, 40. 000 de voluntari vor fi recrutati pentru a putea face fata conflictului cu separatistii.

Wall Street a inchis in scadere din cauza haosului de pe piata petrolului

Bursa din New York a incheiat sesiunea de vineri in scadere din cauza haosului de pe piata petrolului, investitorii temandu-se de un eventual soc in sectorul energetic si financiar: Dow Jones a scazut cu 1,79%, iar Nasdaq cu 1,16%. Conform rezultatelor finale, Dow Jones Industrial Average a scazut cu 315,51 puncte pana la 17. 280,83 puncte, iar Nasdaq, dominat de tehnologie, cu 54,57 puncte pana la 4. 653,60 puncte. Indicele extins SP 500 a scazut cu 33. 00 puncte -1,62%) pana la 2. 002,33 puncte.

Fitch retrogradeaza ratingul Frantei la AA din cauza derapajului bugetar

Agentia de evaluare financiara Fitch a retrograt, vineri, ratingul Frantei de la AA+ la AA din cauza derapajului bugetar, noteaza AFP. Fitch a motivat decizia luand in calcul perspectivele slabe economice ale tarii, cat si consolidarea fiscala si stabilizarea ratei datoriei. Se preconizeaza ca economia franceza va creste mult mai putin decat media tarilor din zona euro, pentru prima data in patru ani, se arata in motivatia agentiei Fitch.

JAPONIA: Nivelul de alerta, ridicat din cauza unui vulcan activ de pe insula Hokkaido

Agentia Nationala de Meteorologie din Japonia a ridicat la doi, marti, nivelul de alerta pentru vulcan Tokachi situat pe insula Hokkaido, ceea ce inseamna pastrarea unei distante de cel putin un kilometru fata de crater.

FRANTA: Un roman a fost batut si injunghiat din cauza unui presupus furt

Trei barbati tineri, din sud-vestul Frantei, au fost arestatti preventiv fiind suspectati ca au batut si apoi injunghiat un roman fara adapost, intr-o reglare de conturi, informeaza ziatul local Sud-Ouest.

intarzieri pe aeroportul din Cluj din cauza cetii

Patru avioane care trebuiau sa decoleze sau sa aterizeze, marti dimineata, pe Aeroportul din Cluj-Napoca au intarzieri din cauza cetii, fiind afectate atat zboruri interne, cat si internationale.

iNTARZIERI pe aeroportul Avram Iancu din Cluj-Napoca, din cauza cetii

Patru curse aeriene care ar fi urmat sa decoleze sau sa aterizeze, marti dimineata, pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj-Napoca au intarzieri din cauza cetii, fiind afectate atat zboruri interne,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )