Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cel mai frumos bulevard din lume, Champs-Elysees, a fost invadat de fum si miros de carnati de casa prajiti

Antena3 Antena3,
Cel mai frumos bulevard din lume, Champs-Elysees, a fost invadat de fum si miros de carnati de casa prajiti

Cel mai frumos bulevard din lume, Champs-Elysees, a fost invadat de comercianti si chioscuri unde se prepara mancaruri prajite, dupa ce Primaria din Paris l-a desemnat pe omul de afaceri Marcel Campion sa. continuă pe Antena3

Cel mai sexy model din lume

Cel mai sexy model din lume este considerat Ben Dahlhaus si, contrar, asteptarilor, are un look de hipster la care putini s-ar fi asteptat. Iata cum arata cel pentru care suspina atat de multe femei.

Cum au facut chinezii cel mai subtire telefon din lume. Povestea ingineriei din Vivo X5 Max

Vivo X5 Max are toate sansele sa incheie anul cu titlul de cel mai subtire telefon din lume. A avut rivali, darniciunul ca el. Iata cum arata in interior acest smartphone. Vivo X5 Max vine sa culeaga lauriisubtirimii sale dupa modele precum Gionee Elife S5. 1, ajuns in Romanis sub numele Allview X2 Soul, si Oppo R5. Primul are 5,55 mm grosime, al doilea ajunge la 4,85 mm si Vivo X5 Max are doar 4,75 mm. Mai nou, compania a vrut [].

Cel mai luxos yacht din lume! Costa 80 de milioane de lire sterline!

Cel mai luxos yacht din lume poarta denumirea de The Palmer Johnson, poarta semnatura Rolls-Royce Marine, iar constructia sa va fi terminata peste un an si jumatate. Cat despre pret, el se ridica undeva la 80 de milioane de lire sterline! .

Scandal la Paris, din cauza targului de Craciun de pe Champs-Elysees

Cel mai frumos bulevard din lume, Champs-Elysees, a fost invadat de comercianti si chioscuri unde se prepara mancaruri prajite, dupa ce Primaria din Paris l-a desemnat pe omul de afaceri Marcel Campion sa organizeze targul de Craciun, comenteaza Le Point, potrivit Mediafax.

Josep Guardiola, despre Mircea Lucescu: Unul dintre cei mai buni antrenori din lume

Bayern se va duela cu Sahtior in optimile Champions League, aceasta partida insemnand o noua intalnire intre Josep Guardiola si Mircea Lucescu. Sahtior are unul din cei mai buni antrenori din lume, a precizat Pep despre tehnicianul roman.

Cine a fost aleasa cea mai fascinanta persoana din lume in anul 2014

Amal Clooney, sotia actorului George Clooney, a fost desemnata cea mai fascinanta persoana din lume pe anul 2014, informeaza Mediafax.

Cotatia petrolului a ajuns la cel mai mic nivel din ultimii cinci ani

Cotatia petrolul a ajuns la cel mai mic nivel din ultimii 5 ani, in contextul incetinirii cresterii economiei mondiale. Un baril de titei cu livrare in ianuarie a pierdut 24 de centi pana la 55,67 dolari, iar.

Cursul BNR a crescut la cel mai ridicat nivel din aproape noua luni

Cursul de referinta pentru euro anuntat de BNR a crescut cu aproape 1,5 bani, la 4,4788 lei/euro, cel mai ridicat nivel din aproape noua luni, iar cel al francului a ajuns la maximul ultimilor doi ani, in contextul unui trend de depreciere a monedelor.

Ioan Niculae, cel mai bogat patron din Liga 1 e banuit ca a dat cea mai mare mita din Romania

Ioan Niculae, cel mai bogat om din Romania la concurenta cu Ion Tiriac, este banuit ca ar fi dat o mita uriasa pentru a scapa de un dosar penal.

Cum au creat chinezii cel mai subtire telefon din lume

Chinezii s-au inghesuit anul acesta sa lanseze cel mai subtire telefon din lume. Trei companii au lansat trei modele diferite, iar Vivo X5 Max e cel mai nou si cel mai subtire.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2142 seconds )