Libnet.ro
UNICEF

05:00

Scandal in Parlament in plina sedinta solemna dedicata Revolutiei. Iulian Bulai (USR), catre Teodor Melescanu: Mi se pare putin absurd ca dumneavoastra, comunist cu state vechi, sa conduceti aceasta sedinta Replica sefului Senatului(VIDEO)

B1 B1,
Scandal in Parlament in plina sedinta solemna dedicata Revolutiei. Iulian Bulai (USR), catre Teodor Melescanu: Mi se pare putin absurd ca dumneavoastra, comunist cu state vechi, sa conduceti aceasta sedinta Replica sefului Senatului(VIDEO)

Scandalul din Parlament nu a lipsit nici cu ocazia sedintei solemne de luni, consacrate implinirii a 30 de ani de la Revolutie. Deputatul USR Iulian Bulai i-a transmis presedintelui Senatului, Teodor Melescanu,. continuă pe B1

Deputat USR, nemultumit ca Melescanu a condus sedinta solemna a Parlamentului dedicata marcarii a 30 de ani de la Revolutie: Comunist cu state vechi

Deputatul USR Iulian Bulai si-a exprimat nemultumirea, lui, ca sedinta solemna a Parlamentului prin care au fost marcati 30 de ani de la Revolutia din Decembrie 1989 a fost condusa de presedintele Senatului, Teodor Melescanu, comunist cu state vechi, in opinia sa.

Iohannis va participa la sedinta solemna a Parlamentului consacrata Revolutiei si la evenimente organizate la Timisoara

Presedintele Klaus Iohannis va participa, luni, la o sedinta solemna a Parlamentului consacrata aniversarii a 30 de ani de la Revolutie, dar si la mai multe evenimente organizate la.

Adriana Saftoiu, in Parlament: Persoane care faceau parte din securitate nu au nicio farama de rusine sa se abtina macar acum. Am iesit din sala ca sa nu fluier

Persoane care faceau parte din structurile securitatii in decembrie 1989 si care ii condamnau pe golanii din Timisoara nu au avut nicio jena sa vina in Parlament, la sedinta solemna dedicata.

Klaus Iohannis, la sedinta solemna din Parlament care marcheaza implinirea a 30 de ani de la Revolutie: Comunismul, chintesenta raului absolut

Camera Deputatilor si Senatul s-a reunit, luni, in sedinta solemna consacrata implinirii a 30 de ani de la Revolutia romana din decembrie 1989. La evenimentul din Parlament a participat si presedintele Klaus Iohannis.

A inceput sedinta solemna din Parlament care marcheaza implinirea a 30 de ani de la Revolutie

Camera Deputatilor si Senatul s-a reunit, luni, in sedinta solemna consacrata implinirii a 30 de ani de la Revolutia romana din decembrie 1989. La evenimentul din Parlament participa si presedintele Klaus Iohannis.

Sfantul Sinod, sedinta solemna luni: BOR marcheaza 30 de ani de la caderea regimului comunist

O sedinta solemna a Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane dedicata implinirii a 30 de ani de la caderea regimului comunist va avea loc luni, 16 decembrie, de la ora 11,00, la Palatul Patriarhiei, a.

30 de ani de la Revolutie. Sedinta solemna a Parlamentului. Klaus Iohannis tine un discurs

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, luni, intr-o sedinta solemna pentru a marca implinirea a 30 de ani de la Revolutie, fiind prima data cand parlamentarii comemoreaza evenimentele din decembrie 1989 la momentul inceperii acestora la Timisoara. La sedinta va participa si presedintele Klaus Iohannis.

Parlamentarii comemoreaza Revolutia decembrista in sedinta solemna

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, luni, intr-o sedinta solemna pentru a marca implinirea a 3.

Scandal la sedinta solemna din Parlament. Bulai, catre Melescanu: Mi se pare absurd ca un comunist sa conduca sedinta. Replica lui Melescanu

Luni, la finalul sedintei solemne pentru marcarea implinirii a 30 de ani de la Revolutie, deputatul USR Iulian Bulai l-a ironizat pe presedintele Senatului Teodor Melescanu: mi se pare putin absurd ca dvs, comunist cu state vechi sa conduceti aceasta sedinta, a afirmat Bulai in plenul camerelor reunite.

Bulai, despre Melescanu: Un comunist cu state vechi a condus sedinta de comemorare a victimelor Revolutiei

Deputatul USR Iulian Bulai a acuzat paradoxul de neimaginat care a fost creat cu ocazia implinirii a 30 de ani de la Revolutia romana in conditiile in care sedinta solemna a Parlamentului a fost condusa de Teodor Melescanu, un comunist cu state vechi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )