Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandal pe piata auto din China: doua subsidiare ale Audi si Chrysler, amendate pentru manipularea preturilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Scandal pe piata auto din China: doua subsidiare ale Audi si Chrysler, amendate pentru manipularea preturilor

Doua subsidiare din China ale Audi si Chrysler au primit joi amenzi de 31,4 milioane de euro, respectiv 4 milioane de euro, in urma derularii unei anchete a autoritatilor antitrust, care a stabilit ca cele doua companii au facut o intelegere cu. continuă pe Wall-Street Ro

Doua institutii ale statului au probleme de imagine din cauza unei emisiuni TV

Lipsa de reactie sau reactia mult prea zeloasa vizavi de o simpla emisiune TV creeaza mari probleme de imagine pentru doua institutii ale statului. Consiliul National al Audiovizualului a fost acuzat ca face tot posibilul sa evite punerea in discutie a derapajelor de la postul Antena 3, in special a emisiunii in gura presei din data de 26 august 2014.

Faze tari: Fructe si legume mutant la doi ani dupa dezastrul nuclear de la Fukushima; Un tanar din China nu si-a cedat locul de pe scaun unui batran si a fost batut; Un calugar budist intentioneaza sa moara prin meditatie

Baiat supraponderal transformat in fata superba de operatii estetice. Cazul despre care vorbesc acum milioane de tineri. Acesta este cazul unui transsexual din Thailanda, care nu mai aminteste absolut deloc de persoana. Directoare de banca, la agatat complet goala pe o insula pustie. O nemtoaica de 28 de ani, pe nume Clara, pana de curand directoarea unei banci, a renuntat la jobul care ii aducea bani multi si va fi trimisa pe o insula pustie din Oceanul Pacific alaturi de un barbat si o alta femeie, toti dezbracati, amandoua urmand sa-l cucereasca.

Incep lucrarile la mall-ul Veranda, aflat vizavi de Piata Obor din Capitala

Compania Prodplast Imobiliare a anuntat miercuri ca incepe lucrarile de constructie la mall-ul Veranda aflat vizavi de Piata Bucur Obor din Capitala. Complexul comercial va avea peste 100 de magazine, un hipermarket Carrefour, o zona verde de 15. 000 de mp, cu parcuri, locuri de joaca pentru copii, terenuri de sport si terase si 1. 200 locuri de parcare. Investitia se ridica la 60 milioane de euro. Mall-ul fost proiectat de arhitectii englezi Chapman Taylor si dezvoltatorii promit ca va fi finalizat in 2016.

Zmelik: CEZ nu va iesi de pe piata energetica din Romania

Grupul ceh CEZ isi va consolida operatiunile in Romania si nu va iesi de pe piata noastra, chiar daca va reusi sa vanda parcurile eoliene din Dobrogea, a declarat seful CEZ Romania, Martin Zmelik.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )