Libnet.ro
UNICEF

13:30

Scandal pe piata media din Romania pe seama meciurilor de la EURO 2016

Online Sport Online Sport,
Scandal pe piata media din Romania pe seama meciurilor de la EURO 2016

Compania Telekom s-a facut foc si para dupa ce rivalii de la UPC au introdus in grila de programe doua posturi nemtesti care difuzeaza la liber toate meciurile de la turneul final al Campionatului European - EURO 2016. continuă pe Online Sport

12 banci din Romania, atacate cibernetic

Virusi informatici dedicati serviciilor bancare au fost configurati sa fie utilizati si pe piata din Romania, a spus, Catalin Patrascu, Sef Serviciu Securitate Informatica si Monitorizare, CERT-RO.

Vrei sa stii cat de aglomerat este la granita? Acceseaza aplicatia online unde poti verifica timpii de asteptare in vamile din Romania

Politia de Frontiera a lansat o aplicatie unde puteti verifica timpii de asteptare in vamile din Romania. Aplicatia on-line prezinta o medie a timpilor de asteptare in punctele rutiere de.

Cresterea economica din Romania este nesustenabila, pentru ca nu se vede in buzunarele populatiei, crede consilierul lui Isarescu

Cresterea economica din Romania este una nesustenabila, pentru ca nu se vede in buzunarele populatiei, a declarat, joi, in nume personal, la o conferinta economica Adrian Vasilescu, consilier Strategie Banca Nationala a Romaniei BNR), citat de Agerpres. 'O sa va dau un exemplu despre ce inseamna discursul public dupa ureche. Se doreste trecerea Legii Bancii Nationale prin Parlament care sa abroge un articol, pentru ca Banca Nationala, zic initiatorii, sa nu mai manipuleze LIBOR-ul. Pai, daca Banca Nationala este atat de tare incat sa manipuleze LIBOR-ul, atunci sa lasam acea prevedere, sa nu luam acest drept institutiei. Riscul major este ca aceasta Lege nu exista, de fapt. Trebuie sa incepem sa vorbim pe intelesul oamenilor. Legea Marii Prudente trebuie sa se adreseze intregii tari. Dezbaterea publica a esuat pentru a fost intoarsa pe toate partile si s-a spus ca Banca Nationala ar fi deasupra Guvernului, Parlamentului, deasupra cerului, considera Vasilescu.

Romania promoveaza simbolurile sale traditionale in Piata Europei din Paris

Romania va inaugura la Paris, in fata Primariei, un stand special destinat promovarii simbolurilor sale traditionale, initiativa fiind inclusa in cadrul manifestarilor Piata Europei, care se vor derula in perioada 20 iunie - 10 iulie, cu ocazia Campionatului European de Fotbal din Franta, potrivit unui comunicat de presa al Autoritatatii Nationale pentru Turism ANT).

ROMANIA-ELVETIA LIVE - EURO 2016 1-1: Elvetia domina finalul de meci

Mai bine de o mie de suporteri tricolori participa la parada fanilor catre Parc des Princes, eveniment organizat in premiera pentru romani la acest turneu.

Ecosistemul antreprenorial din Romania are nevoie de sustinerea companiilor aflate in crestere accelerata

Claudiu Vrinceanu, secretar de stat in Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, a declarat astazi ca ecosistemul antreprenorial din tara noastra are nevoie de o strategie scale-up, de sustinere a companiilor aflate in crestere accelerata si de sprijin a firmelor care au acest potential de avans.

Lukoil s-ar putea retrage din Romania: Gigandul rus ia in calcul vanzarea rafinariilor din Europa

Lukoil se gandeste sa se retraga din Europa. Gigantul rus ar putea inchide cele patru rafinarii pe care le mai are pe batranul continent, in Romania, Bulgaria, Italia si Olanda, a.

Lukoil ia in calcul vanzarea rafinariilor din Europa, inclusiv cea din Romania

Lukoil ia in considerare vanzarea celor patru rafinarii pe care le detine in Europa, inclusiv cea din Romania, potrivit presedintelui companiei Vagit Alekperov, citat de.

Televizoarele din Romania, vizate de un virus periculos

Luand in vizor colectia de filme si albumele cu poze, un virus din categoria ramsomware blocheaza accesul la fisierele pastrate pe dispozitive de stocare conectate la televizoare de ultima generatie,.

Un taximetrist incearca sa se sinucida pe drumurile din Romania. Imaginile socante in care o masina intra intentionat intr-un autotren plin cu gaz metan (VIDEO)

In urma unui accident rutier, produs la intrarea in municipiul Focsani, pe E85, in care au fost implicate un taxi si o cisterna cu gaz metan, soferul celei din urma a avut montata o camera video.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )