Libnet.ro
UNICEF

11:30

Scandal politic in Marea Britanie: Theresa May l-a demis pe ministrul Apararii (VIDEO)

B1 B1,
Scandal politic in Marea Britanie: Theresa May l-a demis pe ministrul Apararii (VIDEO)

Scandal politic in Marea Britanie. Secretarul Apararii, Gavin Williamson, a fost demis dupa o ancheta privind scurgerea de informatii de la Consiliul National de Securitate in ceea ce priveste cooperarea cu. continuă pe B1

Ministrul Apararii britanic, demis de Theresa May. Este suspectat de scurgeri de informatii

Gavin Williamson, demis miercuri de premierul Theresa May din functia de ministru al Apararii, a negat ca a avut vreun rol in eventuale scurgeri de informatii privind compania chineza de telecomunicatii Huawei,.

BREXIT Theresa May considera ca se poate ajunge la un acord privind a doua faza pana la sfarsitul lui 2020

Premierul britanic Theresa May a declarat, miercuri, ca ea considera ca se poate ajunge la un acord privind a doua faza a Brexitului pana la termenul limita din 31 decembrie 2020, informeaza Reuters.

Stirile Pro TV: Suma uriasa platita de sotia unui oligarh rus ca sa participe la o cina cu Theresa May

Lubov Chernukhin, sotia unui oligarh rus apropiat al lui Vladimir Putin, ar fi platit aproape 160. 000 de euro ca sa participe la un eveniment la care se afla si premierul britanic Theresa May si sase membre ale Cabinetului sau.

Droguri descoperite in crevetii din Marea Britanie

Oamenii de stiinta din Marea Britanie au descoperit cocaina in toate mostrele de creveti testate intr-o zona rurala din estul Angliei. Au fost gasite, de asemena, urme de ketamina, populara ca drog recreational in Marea Britanie.

Autoturism cautat in Marea Britanie, depistat in Vama Portile de Fier I

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Portile de Fier I au depistat un cetatean roman, care conducea un autoturism marca Mercedes Benz, inmatriculat in Marea Britanie, in valoare de aproximativ 40. 000 de lei, cautat de autoritatile din Marea Britanie.

DUPA BREXIT: Peste 600.000 de cetateni UE, romanii fiind cei mai numerosi, au aplicat pentru a ramane in Marea Britanie

Peste 600. 000 de cetateni UE au aplicat deja pentru a ramane in Marea Britanie dupa Brexit, conform cifrelor Ministerului de Interne. Dintre acestia, cei mai multi sunt romani - 37. 742, scrie The Guardian.

Peste 600.000 de cetateni UE, majoritatea romani, au aplicat pentru a ramane in Marea Britanie dupa Brexit

Peste 600. 000 de cetateni UE au aplicat deja pentru a ramane in Marea Britanie dupa Brexit, conform cifrelor Ministerului de Interne. Dintre acestia, cei mai multi sunt romani 37. 742, scrie The Guardian.

Alegeri europene 2019: in Marea Britanie, eurofilii sunt in ordine dispersata

Tabara eurofila abordeaza alegerile europene din Marea Britanie pe 23 mai) intr-o ordine dispersata, in timp ce, in fata lor, Partidul Brexit al lui Nigel Farage conduce in sondaje, atragand eurosceptici de toate felurile, potrivit La Libre, citat de Rador.

Marea Britanie: Gavin Williamson a fost demis din functia de ministru al Apararii / Acesta a fost inlocuit de Penny Mordaunt

Premierul Marii Britanii, Theresa May, l-a demis miercuri pe ministrul Apararii, Gavin Williamson, in urma unei scurgeri de informatii legate de o serie de discutii din cadrul Consiliului National de Securitate NSC) cu privire la compania chineza Huawei, potrivit CNN, scrie Mediafax. Gvernul britanic a spus ca aceta va fi inlocuit de Penny Mordaunt, care anterior a fost ministru pentru dezvoltare internationala, relateaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )