Libnet.ro
UNICEF

11:30

Droguri descoperite in crevetii din Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Droguri descoperite in crevetii din Marea Britanie

Oamenii de stiinta din Marea Britanie au descoperit cocaina in toate mostrele de creveti testate intr-o zona rurala din estul Angliei. Au fost gasite, de asemena, urme de ketamina, populara ca drog recreational in Marea Britanie. continuă pe Adevărul

Autoturism cautat in Marea Britanie, depistat in Vama Portile de Fier I

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Portile de Fier I au depistat un cetatean roman, care conducea un autoturism marca Mercedes Benz, inmatriculat in Marea Britanie, in valoare de aproximativ 40. 000 de lei, cautat de autoritatile din Marea Britanie.

Alegeri europene 2019: in Marea Britanie, eurofilii sunt in ordine dispersata

Tabara eurofila abordeaza alegerile europene din Marea Britanie pe 23 mai) intr-o ordine dispersata, in timp ce, in fata lor, Partidul Brexit al lui Nigel Farage conduce in sondaje, atragand eurosceptici de toate felurile, potrivit La Libre, citat de Rador.

DUPA BREXIT: Peste 600.000 de cetateni UE, romanii fiind cei mai numerosi, au aplicat pentru a ramane in Marea Britanie

Peste 600. 000 de cetateni UE au aplicat deja pentru a ramane in Marea Britanie dupa Brexit, conform cifrelor Ministerului de Interne. Dintre acestia, cei mai multi sunt romani - 37. 742, scrie The Guardian.

Peste 600.000 de cetateni UE, majoritatea romani, au aplicat pentru a ramane in Marea Britanie dupa Brexit

Peste 600. 000 de cetateni UE au aplicat deja pentru a ramane in Marea Britanie dupa Brexit, conform cifrelor Ministerului de Interne. Dintre acestia, cei mai multi sunt romani 37. 742, scrie The Guardian.

Scandal politic in Marea Britanie: Theresa May l-a demis pe ministrul Apararii (VIDEO)

Scandal politic in Marea Britanie. Secretarul Apararii, Gavin Williamson, a fost demis dupa o ancheta privind scurgerea de informatii de la Consiliul National de Securitate in ceea ce priveste cooperarea cu.

Oamenii de stiinta au descoperit cocaina in toate mostrele de creveti in 15 zone diferite

Oamenii de stiinta din Marea Britanie au descoperit cocaina in toate mostrele de creveti testate intr-o zona rurala din estul Angliei. Au fost gasite, de asemena, urme de ketamina, populara ca drog.

MI5: Statul Islamic planuieste noi atacuri in Marea Britanie si Europa prin folosirea celulelor-crocodil

Serviciul britanic de informatii MI5 investigheaza planuri ale gruparii Stat Islamic de a duce la indeplinire un nou val de atacuri in Regatul Unit si in restul Europei, folosind celule-crocodil formate din agenti in asteptare sau adormiti.

Julian Assange, condamnat la inchisoare in Marea Britanie

Un tribunal britanic l-a condamnat, miercuri, pe fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, la un an si doua saptamani de inchisoare pentru ca nu a respectat termenii eliberarii conditionate, el ascunzandu-se in Ambasada Ecuadorului din Londra acum sapte ani, scrie New York Times.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )