Libnet.ro
UNICEF

17:15

Scandal la sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Politia locala a intervenit

Antena3 Antena3,
Scandal la sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Politia locala a intervenit

E scandal la sedinta Consiliului Generalal Municipiului Bucuresti. continuă pe Antena3

Amenzi majorate pentru cei care nu respecta legislatia privind distrugerea ambroziei. Controalele pot fi efectuate de Primarie, Politia Locala sau Garda de Mediu

Guvernul Citu a aprobat, in sedinta de miercuri, o Hotarare care permite ca autoritatile publice locale, politia locala sau comisarii Garzii de Mediu sa efectueze controale pentru a verifica terenurile.

VIDEO Clotilde Armand: PNL si PSD apara grupul infractional organizat de la Politia Locala Sector 1

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, lanseaza noi acuzatii la adresa consilierilor locali ai PNL, spunand ca, alaturi de consilierii PSD, apara grupul infractional organizat de la Politia Locala Sector 1. Ea acuza ca sfera politicului din primarie protejeaza mafia din Politia Locala Sector 1 si ca santirele ilegale si mafia gunoaielor ar fi protejate de politisti locali.

AurelianBadulescu, scandal la intrarea in sedinta Consiliului Municipal Bucuresti, in timp ce primarul Capitalei vorbea despre tragedia de la Matei Bals

In timp ce primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a vorbit vineri in cadrul sedintei Consiliului Municipal despre tragedia care a avut loc la Institutul Matei Bals, liderul grupului PSD dinConsiliul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,265 seconds )