Libnet.ro
UNICEF

01:05

Amenzi majorate pentru cei care nu respecta legislatia privind distrugerea ambroziei. Controalele pot fi efectuate de Primarie, Politia Locala sau Garda de Mediu

B1 B1,
Amenzi majorate pentru cei care nu respecta legislatia privind distrugerea ambroziei. Controalele pot fi efectuate de Primarie, Politia Locala sau Garda de Mediu

Guvernul Citu a aprobat, in sedinta de miercuri, o Hotarare care permite ca autoritatile publice locale, politia locala sau comisarii Garzii de Mediu sa efectueze controale pentru a verifica terenurile. continuă pe B1

Nicusor Dan a reiterat apelul catre cei care pot moderniza sistemul de termoficare sa se implice

Nicusor Dan, primarul general al Bucurestiului, a reiterat, marti, in cadrul unei intalniri, apelul catre cei care pot contribui la modernizarea sistemului de termoficare din Bucuresti sa se implice. Am.

Nicusor Dan reitereaza apelul catre cei care pot moderniza sistemul de termoficare sa se implice

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a reiterat, marti, apelul catre cei care pot contribui la modernizarea sistemului de termoficare din Bucuresti sa se implice, dupa ce a avut o noua intrevedere cu reprezentanti ai companiilor din domeniu, transmite Agerpres.

Vesti proaste pentru romanii care vor la munca in Anglia. Anuntul a fost facut chiar azi

Auzi limba romana de cum pasesti in Anglia, caci mare parte din muncitori sunt de-ai nostri. Multi dintre ei afirmau inca de cand se zvonea despre Brexit ca sunt pregatiti sa ramana acolo si dupa schimbare, in timp ce Boris Johnson spunea cu tarie ca: Am fi nebuni sa ii lasam pe romani sa plece .

Florin Roman (PNL) i-a solicitat oficial ministrului Vlad Voiculescu sa spuna de ce s-a blocat platforma de vaccinare si daca exista dozele necesare pentru cei programati (DOCUMENT)

Deputatul PNL Florin Roman i-a adresat ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu,o intrebare cu privire la campania nationala de vaccinare anti-COVID-19 si i-a cerut sa raspunda in scris care este motivul.

Toti cei care au cont si card bancar trebuie sa afle: vorbim de miliarde de lei. S-a aflat chiar acum

Un bilant aparte, pentru 2020, arata ce s-a intamplat cu aproape trei milioane de carduri. Cifrele s-ar putea sa te faca sa crezi ca-i vorba de alta tara, dar nu, e vorba despre Romania.

Carantina in hoteluri pentru britanicii care revin din 30 de tari cu risc ridicat

Guvernul britanic urmeaza sa anunte miercuri planul sau de a impune carantina limitata in hoteluri britanicilor care se intorc din 30 de tari cu risc ridicat unde calatoriile sunt interzise, a informat miercuri cotidianul The Times, citat de Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,285 seconds )