Libnet.ro
UNICEF

18:00

Scandal la sedinta PSD. Liviu Dragnea si premierul Tudose intampinati cu huiduilei de catre protestatari

Antena3 Antena3,
Scandal la sedinta PSD. Liviu Dragnea si premierul Tudose intampinati cu huiduilei de catre protestatari

Liviu Dragnea si premierul Mihai Tudose au ajuns la hotelul din Baile Herculane pentru a participa la sedinta Comitetului Executiv National al PSD. Cei doi au fost intampinati cu huiduieli de. continuă pe Antena3

Dan Teodorescu (Taxi), mesaj ironic la adresa sefului PSD, Liviu Dragnea

Dan Teodorescu a avut un mesaj pentru Liviu Dragnea, marti, atunci cand trupa Taxi a sustinut un concert in Capitala, sarbatorind astfel 18 ani de la infiintare printr-un show.

ALERTA in ROMANIA: Va avea loc O NOUA REVOLUTIE?! Sunt mai .... SEFUL PSD, Liviu Dragnea, tocmai a facut ANUNTUL!

In Bucuresti nu se va organiza vreun miting de sustinere a lui LiviuDragneasau a Guvernului, dar daca filialele judetene sau localevor sa organizezemitinguri, o pot face, conditia fiind ca.

Ce i-a soptit Dragnea lui Tudose, inainte ca acesta sa raspunda despre cresterea indicelui Robor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a soptit premierului Mihai Tudose, inainte ca acesta din urma sa raspunda unei intrebari despre cresterea Robor, sa fie mai calm. Sfatul vine in urma repetatelor randuri in care premierul a criticat acid bancile si multinationalele.

Politic show: Cum a declansat Oficiul European Antifrauda ancheta in dosarul lui Liviu Dragnea; Cinci asemanari frapante intre dosarul lui Liviu Dragnea si cel al Elenei Udrea; Mihai Tudose:Guvernul nu traieste in realitati paralele

Cum a declansat Oficiul European Antifrauda ancheta in dosarul lui Liviu Dragnea. Liderul PSD este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, fraude europene si abuz in serviciu, infractiuni care i-ar putea aduce si sapte ani de inchisoare daca va fi gasit vinovat. Dupa ce i-a cerut demisia lui Dragnea, consilierul Piperea pleaca el din Guvern. Avocatul Gheorghe Piperea si-a anuntat, luni seara, demisia din functia de consilier onorific al primului-ministru, demisia sa survenind la cateva ore dupa un atac dur la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, suparat pe raportul MCV: in permanenta sunt ingrijorari

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, la Herculane, unde urmeaza sa aiba loc sedinta Comitetului Executiv al partidului, ca nu crede ca Mecanismul de Cooperare si Verificare se va ridica.

Ponta, Grindeanu, Sova si Teodorovici l-au dat in primire la DNA pe Liviu Dragnea: Tel Drum era a dansului

Fostii premieri PSD Victor Ponta si Sorin Grindeanu, fostii ministrii PSD Dan Sova si Eugen Teodorovici si fostul prefect PD de Teleorman 2001-2004), Teodor Nitulescu au fost audiati ca martori in cel mai recent dosar dechis pe numele liderului PSD, Liviu Dragnea. Detaliile apar in cele 141 de pagini ale ordonantei de incepere a urmarii penale fata de presedintele Camerei Deputatilor.

Liviu Dragnea, despre organizarea unui miting: De data asta nu mai resping ideea

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat joi, referindu-se la propunerile venite din interiorul partidului privind organizarea unui miting, ca de data aceasta nu mai respinge ideea, dar ca trebuie stabilit care va fi.

Liviu Dragnea, despe achizitionarea primului sistem de rachete Patriot: Nu o sa fie probleme

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, la Baile Herculane, ca senatorii din Comisia de Aparare s-au aflat la o activitate la invitatia unui sef de institutie importanta, cand ar fi trebuit sa se ia in discutie achizitionarea primului sistem de rachete Patriot, dar ca nu vor fi probleme. Proiectul va fi discutat, luni, la Comisie, tot luni in plenul Senatului, iar marti va ajunge la Camera Deputatilor, potrivit news. ro.

Liviu Dragnea: Nu cred ca MCV va fi ridicat vreodata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a criticat, joi seara, raportul Comisiei Europene in ceea ce priveste Mecanismul de Cooperare si Verificare si a afirmat ca nu crede ca acest mecanism va fi ridicat in urmatorii ani.

USR cere DEMISIA lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor

Deputatul USR Cristian Seidler i-a cerut, marti, liderului PSD Liviu Dragnea sa demisioneze din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, in contextul in care este urmarit penal pentru mai multe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )