Libnet.ro
UNICEF

18:30

Scandal socant in showbiz! Fratele cantaretei a fost condamnat pe viata pentru abuz de minori

Playtech Playtech,
Scandal socant in showbiz! Fratele cantaretei a fost condamnat pe viata pentru abuz de minori

Un judecator al Curtii Supreme din Nassau a pronuntat sentinta luni. Fratele lui NICKI Minaj a fost condamnat pentru 25 de ani la inchisoare pe viata, dupa ce a fost gasit vinovat de violarea fiicei sale vitrege de 11 ani. Scandal socant in showbiz! Maraj a fost retinut in arest, asteptand condamnarea, deoarece a fost . continuă pe Playtech

CUTREMUR MONDEN! Fratele celebrei cantarete A FOST CONDAMNAT PE VIATA! E SOC SI GROAZA

Cutremurator! Dramele se tin lant in familia celebrei cantarete Nicki Minaj. Fratele vedetei a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru viol repetat. Victima a fost chiar fiica sa vitrega, in varsta de.

Fratele cantaretei rap Nicki Minaj, condamnat la inchisoare pe viata: fapta ingrozitoare care l-a trimis dupa gratii pe Jelani Maraj

Jelani Maraj 41 de ani), fratele mai mare al cantaretei de muzica rap Nicki Minaj, a fost condamnat definitiv la inchisoare dupa ce a violat in mod repetat o fetita in varsta de 11 ani.

Cine este fratele lui Nicki Minaj si de ce a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare!

Pe Nicki Minaj o cunoaste o lume intreaga, insa putini stiu cine este fratele nonconformistei artiste si cu atat mai putin de ce a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare. Iata aici toate detaliile! .

Soc total in showbiz: Fratele vedetei, condamnat PE VIATA pentru viol! Incredibil despre cine este vorba

Lumea e in stare de soc dupa ce adevarul a iesit la iveala. Si-a violat in mod repetat fiica vitrega, iar acum instanta l-a condamnat pe viata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2507 seconds )