Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cine este fratele lui Nicki Minaj si de ce a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare!

ADPM ADPM,
Cine este fratele lui Nicki Minaj si de ce a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare!

Pe Nicki Minaj o cunoaste o lume intreaga, insa putini stiu cine este fratele nonconformistei artiste si cu atat mai putin de ce a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare. Iata aici toate detaliile! . continuă pe ADPM

BOMBA in MUZICA! FRATELE indragitei cantarete, iNCHISOARE PE VIATA pentru abuz de minori! E FARA SCAPARE... (FOTO)

Soc in lumea muzicii! S-A TERMINAT! ARSENIE BOCA A PREVAZUT SFARSITUL: MARELE CUTREMUR E APROAPE! PLANG ICOANELE iN BISERICI Jelani Maraj, fratele cantaretei Nicki Minaj, a fost condamnat la inchisoare.

CUTREMUR MONDEN! Fratele celebrei cantarete A FOST CONDAMNAT PE VIATA! E SOC SI GROAZA

Cutremurator! Dramele se tin lant in familia celebrei cantarete Nicki Minaj. Fratele vedetei a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru viol repetat. Victima a fost chiar fiica sa vitrega, in varsta de.

Scandal socant in showbiz! Fratele cantaretei a fost condamnat pe viata pentru abuz de minori

Un judecator al Curtii Supreme din Nassau a pronuntat sentinta luni. Fratele lui NICKI Minaj a fost condamnat pentru 25 de ani la inchisoare pe viata, dupa ce a fost gasit vinovat de violarea fiicei sale vitrege de 11 ani. Scandal socant in showbiz! Maraj a fost retinut in arest, asteptand condamnarea, deoarece a fost .

Fratele cantaretei rap Nicki Minaj, condamnat la inchisoare pe viata: fapta ingrozitoare care l-a trimis dupa gratii pe Jelani Maraj

Jelani Maraj 41 de ani), fratele mai mare al cantaretei de muzica rap Nicki Minaj, a fost condamnat definitiv la inchisoare dupa ce a violat in mod repetat o fetita in varsta de 11 ani.

Ionut Dolanescu, reactie fara precedent dupa ce Ionut Petrescu a sustinut ca este fratele lui vitreg. Cine este, de fapt, mama lui Ionut Petrescu

Ionut Dolanescu a avut o reactie acida dupa ce Ionut Petrescu, barbatul despre care s-a spus ca este fiul nelegitim al regretatului solist de muzica populara Ion Dolanescu, a sustinut ca este fratele lui vitreg. Ionut Dolanescu, reactie dupa ce Ionut Petrescu a sustinut ca este fratele lui vitreg Ion Dolanescu a fost casatorit cu .

Cine este si cum arata fratele Lorei. Cantareata il iubeste ca pe ochii din cap FOTO

Artista si-a pierdut mama, iar de curand a facut anuntul sfasietor, pe contul de Facebook. Lora nu este singura la parinti si din fericire artista mai are un frate. inca de la o varsta frageda, indragita cantareata a experimentat pierderea unui parinte. intotdeauna l-a avut aproape pe Vlad, fratele ei, pe care il iubeste foarte .

Cine este mai sus decat Selly in imperiul internetului. Adolescentul de la 5GANG, intrecut la incasari, in Romania

Febra youtube si mai ales a vlog-urilor a prins si la noi terene, din ce in ce mai mult. Tinerii romani au descoperit ca pot face bani online din vlog, videoclipuri si diverse afaceri online. Cine este mai sus decat Selly in imperiul internetului Pionierul vlgo-ului in Romania a fost Selly. Apoi alti tineri i-au .

Primul roman suspect de coronavirus. Cine este tanarul si in ce stare se afla in acest moment

Un posibil caz de infectare cu noul coronavirus a aparut in Romania. Este vorba despre un tanar care s-a intors recent din China si care s-a prezentat cu simptome specifice coronavirusului la sectia de Urgente a Spitalului din Bacau. Acesta a fost introdus in camera de izolare si este supus unor investigatii medicale amanuntite. Primul .

Accident infiorator pe Valea Oltului. Cine este Alexandra, tanara de 31 de ani care a murit in urma impactului

Un accident infriorator petrecut pe Valea Oltului s-a produs aseara, 26 ianuarie. Din pacate, Alexandra, in varsta de 31 de ani, s-a stins in urma impactului. Cine este tanara? Cine e Alexandra, tanara care a murit in accidentul de pe Valea Oltului? Alexandra Constantin si-a gasit sfarsitul in accidentul infiorator produs in urma cu o .

Cine este si cu ce se ocupa Andreea in viata reala, blonda de la Puterea Dragostei

Andreea Mantea a dat startul sezonului 2 Puterea Dragostei. Cine sunt concurentii din sezonul 2 de la Puterea Dragostei Noul sezon Puterea Dragostei a inceput iar fanii au aflat cine sunt cei care se vor lupta pentru marele premiu. Andreea, blonda de la Puterea Dragostei cine este si cu ce se ocupa Andreea .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )