Libnet.ro
UNICEF

18:45

Scandal urias in Capitala. O scriitoare a fost agresata, din cauza presupusei ambulante care fura copii

Antena3 Antena3,
Scandal urias in Capitala. O scriitoare a fost agresata, din cauza presupusei ambulante care fura copii

Scandal urias in Capitala. O scriitoare aflata intr-o ambulanta, cu care voia sa cutreiere tara a fost snopita in bataie langa Gara de Nord din Capitala. Mai multi localnici care credeau ca au de-a. continuă pe Antena3

SCANDAL URIAS in Capitala! O scriitoare aflata intr-o ambulanta a fost snopita in bataie. Oamenii credeau ca femeia vrea sa le fure copiii (VIDEO)

O scriitoare care se afla intr-o ambulantaa fost snopita in bataie, miercuri noapte, in zona Garii de Nord din Capitala. Zeci de barbati si femei au crezut ca au de-a face cu celebra ambulanta.

Bruxellesul nu mai trimite prima transa de asistenta financiara pentru R. Moldova din cauza invalidarii alegerilor pentru primarul din Chisinau

Alocarea primei transe de asistenta macrofinanciara a UE a fost amanata din cauza deciziei Curtii Supreme de Justitie de a invalida rezultatele alegerilor la Chisinau, scrie Unimedia, care citeaza portalul NewsMaker.

SCANDAL URIAS in Capitala! O cunoscuta scriitoare aflata intr-o ambulanta a fost snopita in bataie. Oamenii credeau ca femeia vrea sa le fure copiii (VIDEO)

O scriitoare care se afla intr-o ambulantaa fost snopita in bataie, miercuri noapte, in zona Garii de Nord din Capitala. Zeci de barbati si femei au crezut ca au de-a face cu celebra ambulanta.

Trafic feroviar blocat in judetul Valcea, din cauza unui TIR care s-a rasturnat pe calea ferata

Traficul feroviar este blocat marti dimineata in zona Caineni, din judetul Valcea, din cauza unui TIR care s-a rasturnat pe calea ferata. Tirul se deplasa dinspre Sibiu spre Ramnicu Valcea, iar pe raza.

Panica la 10.000 de metri altitudine! Un avion a aterizat fortat din cauza decompresiei cabinei pilotilor

Panica la bordul unui avion care zbura de la Moscova spre Khujand Tadjikistan). Aeronava a aterizat fortat pe aeroportul Domodedovo, din cauza decompresiei cabinei pilotilor in timpul zborului,potrivit.

Cinci drumuri nationale ramn blocate din cauza inundatiilor. Trafic feroviar afectat n trei judete

Cinci tronsoane de drumuri nationale din judetele Covasna, Harghita, Neamt, Suceava si Valcea mai sunt blocate luni dimineata din cauza inundatiilor. Traficul feroviar este afectat in judetele Brasov, Teleorman si Valcea.

Un italian s-a sinucis din cauza unei romance. Femeia il santaja pentru suma de 90.000 de euro

Un italian s-a sinucis, dupa ce a fost pacalit de o prostituata romanca, in apropiere de Padova. Tanara de 28 de ani, originara din Romania, l-ar fi santajat pentru suma de 90. 000 de euro. Femeia i-ar fi c.

Circulatia tramvaielor, blocata pe ambele sensuri pe bulevardul Timisoara, din cauza unui accident

Circulatia tramvaielor este blocata joi pe ambele sensuri pe bd Timisoara, in urma unui accident rutier, a anuntat Brigada Rutiera a Capitalei. Potrivit politistilor, in accident au fost implicate un tramvai.

Politia britanica a declarat starea de incident major n Salisbury dupa ce doua persoane au ajuns n stare critica din cauza expunerii la o substanta necunoscuta

Politia britanica a declarat starea de incident major in orasul Salisbury, unde un barbat si o femeie au ajuns in stare critica la spital dupa ce ar fi fost expusi la o substanta necunoscuta, scrie Reuters.

SPECIALISTII, in alerta MAXIMA din cauza iNCALZIRII GLOBALE: Toate continentele vor fi AFECTATE

Oamenii de stiinta atrag atentia asupra efectelor devastatoare ale incalzirii globale asupra albinelor. Disparitia masiva a acestor insecte urmeaza sa se produca in urmatorii ani, pe toate continentele, din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )