Libnet.ro
UNICEF

10:30

Scandal urias la cel mai mare festival de pe litoral. Seful OPC Constanta, atac dur la organizatori

Antena3 Antena3,
Scandal urias la cel mai mare festival de pe litoral. Seful OPC Constanta, atac dur la organizatori

Scandal la cel mai mare festival de pe litoral. Seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta, Horia Constantinescu, sustine ca locatiile inchise, in urma cu doua zile, din. continuă pe Antena3

Un festival de muzica din Suedia va deveni cel mai mare festival dedicat exclusiv femeilor, dupa ce au fost semnalate mai multe violuri si agresiuni sexuale

Cel mai mare festival de muzica din Suedia va fi inlocuit anul viitor de un festival exclusiv pentru femei, dupa ce au fost raportate mai multe de violuri si agresiuni sexuale la evenimentul din acest an, relateazaThe Telegraph.

SCANDAL URIAS la Neversea: Seful OPC sustine ca localurile, inchise din cauza problemelor, functioneaza in continuare(VIDEO)

Scandal de amploare la cel mai mare festival de pe litoral. Seful OPC, Horia Constantinescu, sustine ca locatiile inchise, in urma cu doua zile, din cauza deficientelor constatate, continua sa.

Timisorenii de la JazzyBIT vor concerta la cel mai mare festival de jazz din Asia

JazzyBIT este fara indoiala una dintre cele mai appreciate formatii din Romania. Dupa JazzTM 2017, timisorenii au in acest an concerte Sziget Festival Budapesta, EXIT Festival Novi Sad, Untold Festival, Vilnius Mama Jazz Festival si Jarasum Jazz din Coreea de Sud.

Cum se pot apara romanii de GoldenEye, cel mai mare atac cibernetic din istorie. Gestul care te poate lasa fara datele de pe calculator

Cel mai puternic atac cibernetic din lume, GoldenEye, a paralizat activitatea a sute de companii, spitale, banci. Vestea proasta este ca problema nu este inca rezolvata si poate afecta oricand si.

Marea Bariera de Corali, cel mai mare organism viu, declarata moarta de cercetatori

Marea Bariera de Corali a fost declarata moarta, dupa 25 de milioane de ani de viata. Era cea mai mare structura de organisme vii. intinsa pe o suprafata de peste 340. 000 de kilometri patrati,.

10 fotografii de la cel mai mare Street Food Festival din Romania

Clujenii mai au doua zile la dispozitie pentru a gusta bucatele aduse de 60 de comercianti pe Aleea Stadionului in cadrul celui mai mare Street Food Festival din Romania. Pasionatii pot sa-i intalneasca pe cei mai cunoscuti bucatari, sa urmareasca filme si sa asculte concerte live. Unii clujeni sunt nemultumiti de preturile mari si de lipsa locurilor de parcare.

Clujul, gazda celui mai mare Street Food Festival din Romania: peste 60 de vendori, sute de retete, filme si concerte

Gurmanzii si nu numai sunt asteptati de azi, 6 iulie, pana pe 9 iulie la cel mai mare Festival Street Food din tara. Organizatorii spun ca Aleea Stadionului din Cluj a devenit o imensa bucatarie unde Chef Foa si peste 60 de comercinati ii momesc pe curiosi cu bucate.

Cel mai mare mister aviatic al tuturor timpurilor, pe punctul de a fi rezolvat? Ce s-a intamplat de fapt cu Amelia Earhart, prima femeie - pilot

Destinul aviatoarei americane Amelia Earhart, o pioniera a aviatiei, reprezinta un mister care ii pasioneaza de multe decenii pe oamenii de stiinta. Un film documentar avanseaza o noua teorie, bazata pe.

Cel mai mare Pool Party din Romania, dar si Ziua Turismului Aradean, la Strandul Neptun

Strandul Neptun din Arad va gazdui sambata Zilei Turismului Aradean, incepand cu ora 10. Seara se va incheia cu o petrecere inedita Arad Pool Party la bazinele mari din Strandul Neptun.

PrintSign 2017, cel mai mare targ de tipar si semnalisticadin Europa de Sud-Est

In septembrie are loc la Bucuresti cel mai important targ de tipar si semnalistica din Europa de Sud-Est: PrintSign 2017. intre 26 si 29 septembrie, la Romexpo Bucuresti vei descoperi un hub al tehnologiilor inovatoare si display-urilor digitale, combinat cu un maraton de evenimente conexe unde vei afla cum sa valorifici printul si semnalistica digitala, care sunt necesitatile mediului de business din Romania, dar si tendintele europene.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )