Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandal urias dupa lansarea unei campanii de afisaj care promoveaza imaginea unei femei legate de tren (FOTO)

Antena3 Antena3,
Scandal urias dupa lansarea unei campanii de afisaj care promoveaza imaginea unei femei legate de tren (FOTO)

Un primar francez de extrema dreapta, Robert Menard, este cel care a inaugurat o campanie de afisaj, care promoveaza imaginea unei femei legate de sinele de tren. Cu un TGV, ar fi suferit mai. continuă pe Antena3

Cu un TGV ar fi suferit mai putin. Un primar din Franta a provocat un scandal urias dupa o campanie cu afise cu o femeie legata de sinele ferate (FOTO)

Campanie halucinanta facuta de un primar de extrema drepta de la Frontul National dintr-un orasel din sudul Frantei. Cu un TGV, ar fi suferit mai putin scrie pe afisele promovate de aceasta prin.

New York: Politia intervine dupa anuntul unei explozii de origine necunoscuta in Manhattan / Cativa raniti, un suspect a fost arestat

Politia new-york-eza intervine dupa anuntul unei explozii de origine necunoscuta in Manhattan, anunta NYPD, pe Twitter, potrivit Reuters. Cateva persoane au fost ranite in explozie. Un suspect, care este ranit usor, a fost arestat.

New York: Politia intervine dupa anuntul unei explozii de origine necunoscuta in Manhattan

Politia new-york-eza intervine dupa anuntul unei explozii de origine necunoscuta in Manhattan, anunta NYPD, pe Twitter, potrivit Reuters.

Tulcea: O masina a cazut in groapa formata dupa cedarea unei magistrale de apa

O portiune a unei strazi din municipiul Tulcea s-a surpat duminica dimineata dupa ce o magistrala de apa a cedat, iar pompierii au intervenit pentru scoaterea unui autoturism care era parcat si a cazut in groapa provocata de surparea carosabilului, informeaza news. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )