Libnet.ro
UNICEF

15:46

Cu un TGV ar fi suferit mai putin. Un primar din Franta a provocat un scandal urias dupa o campanie cu afise cu o femeie legata de sinele ferate (FOTO)

B1 B1,
 Cu un TGV ar fi suferit mai putin. Un primar din Franta a provocat un scandal urias dupa o campanie cu afise cu o femeie legata de sinele ferate (FOTO)

Campanie halucinanta facuta de un primar de extrema drepta de la Frontul National dintr-un orasel din sudul Frantei. Cu un TGV, ar fi suferit mai putin scrie pe afisele promovate de aceasta prin. continuă pe B1

O femeie legata de calea ferata plus sloganul Cu un TGV ar fi suferit mai putin - Metoda unui primar din Franta pentru a cere trenuri de mare viteza si in localitatea sa

Un primar de extrema dreapta din sudul Frantei, deja un obisnuit al gesturilor provocatoare, a starnit luni o polemica vie dupa ce a inaugurat o campanie de afisaj cu o femeie legata pe o cale ferata, in cadrul unei campanii publicitare care cere ca trenurile de mare viteza sa circule si prin localitatea pe care o conduce, Beziers, scrie AFP.

Scandalul laptelui praf infestat cu Salmonella din Franta se extinde. Romania, printre tarile care importa acest produs

Alerta privind importul de lapte praf din Franta. O institutie de la Paris a decis ca cel mai important producator de lapte din Franta, Lactalis, sa retraga produsele de lapte praf din mai multe tari, printre ca.

Probleme mari pentru Angelina Jolie. Actrita cantareste mai putin decat fiica ei de 11 ani

Angelina Jolie are probleme mari cu greutatea. Actrita a ajuns sa cantareasca 35 de kilograme, cu doua kilograme mai putin decat fiica ei, Shiloh, care are doar 11 ani. intreaga familie a.

Consilierul local care si-a insultat primarul pe Facebook va plati daune morale. Gheorghe Ile i-a cerut 50.000 de euro, dar va primi mai putin

Magistratii au admis plangerea depusa de Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan, care a acuzat un consilier local ca l-a insultat in mod repetat pe Facebook. Gheorghe Ile a cerut daune morale de 50. 000 de euro, dar va primi mai putin.

Cum arata cea mai frumoasa fetita din lume. I-a cucerit pe toti la doar sase ani - FOTO

Pana nu demult, titlul de cea mai frumoasa fetita din lume ii apartinea frantuzoaicei Thylane Blondeau, care a devenit faimoasa, la numai patru ani. Acum, la varsta de 16 ani, aceasta a fost.

Un primar din Gorj a intrat in vizorul DNA din cauza unor vaci

Un primar dintr-o localitatea gorjeana a fost trimis in judecata dupa ce a solicitat fonduri europene in valoare de zeci de mii de euro pentru a creste vaci. Problema este insa ca animalele.

Romanii vor sa se vada mai des cu cei dragi/ 3 din 10 se implica in actiuni de voluntariat/ Jumatate ar accepta un salariu mai mic, dar mai putin stres/ 3 din 10 romani isi inchid telefonul si facebook-ul dupa-amiaza(studiu)

Par sa apara schimbari in comportamentul romanilor, arata un studiu al Hunters, noua divizie de trenduri a companiei de cercetare Unlock Market Research. Acesta lanseaza primul studiu national complex care masoara tendintele in stilul de viata al romanilor in 2018, datele fiind colectate timp de un an. Studiul arata cum oamenii si-au regandit modul in care traiesc, acestea fiind prezentate sub forma a 15 trenduri sociale si profesionale. : romanii vor sa se vada mai des cu cei dragi si simt nevoia sa se implice activ pentru o Romanie mai buna; 3 din 10 se implica deja in actiuni de voluntariat, iar peste jumatate dintre romani prefera un salariu mai mic, dar care sa le ofere mai mult timp liber si mai putin stres. In plus, 3 din 10 romani au inceput sa isi inchida telefonul si facebook-ul dupa-amiaza si in weekend-uri, pentru a avea mai mult timp pentru ei.

Motivul mai putin cunoscut pentru care bradul de Craciun trebuie stropit cu agheazma. Iata ce nu trebuie sa lipseasca din el ca sa ai parte de bani in 2018

Natural sau artificial, bradul de Craciun nu trebuie sa lipseasca din casa nimanui. Nu doar pentru faptul ca batranul Mos Craciun vine negresit in noaptea de Ajun si lasa cadourile pentru toata familia sub el, ci si.

Cele mai valoroase sportive din Romania nu se cunosc intre ele

Simona Halep, lidera tenisului feminin, si Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii, nu au ajuns inca sa se cunoasca personal, ceea ce pare putin curios intr-o tara ca Romania, unde sportivii de elita pot fi numarati pe degete.

Cea mai acuta problema din sectorul electricitatii - impredictibilitatea preturilor de achizitie a energiei

Reporter: Care sunt cele mai mari probleme de care se lovesc societatile ce activeaza in industria energiei electrice, pe plan local?.

ştiri de la B1

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )