Libnet.ro
UNICEF

12:15

Scandal urias intre DNA si Sectia speciala. Sunt blocate dosare care vizeaza magistrati

Antena3 Antena3,
Scandal urias intre DNA si Sectia speciala. Sunt blocate dosare care vizeaza magistrati

E scandal urias intre Sectia speciala pentru investigare a magistratilor si DNA. Procurorii Sectiei speciale au cerut de la DNA mai multe dosare importante, care vizeaza magistrati de la DNA si, in aceleasi. continuă pe Antena3

Sectia speciala de investigare a magistratilor, infiintata de PSD-ALDE, vrea sa preia dosarul Tel Drum pe motiv ca in acest caz ar fi vizat un magistrat: Raspunsul DNA

Sectia speciala de anchetare a magistratilor vrea sa preia de la Directia Nationala Anticoruptie dosarul Tel Drum, in care seful PSD Liviu Dragnea are calitatea de suspect. in acest sens, Sectia speciala a.

Guvernul a adoptat ordonanta care modifica legile justitiei si transforma Sectia speciala in institutie autonoma

Tudorel Toader a anuntat ca Guvernul a adoptat doua ordonante de urgenta in domeniul justitiei. Prima se refera la infiintarea Parchetului European si cea de-a doua modifica legile justitiei si transforma Sectia speciala in institutie autonoma, rupta.

Descoperiti. Patru dosare cu Kovesi netrimise la Sectia Speciala

Andreea Sava a vorbit la emisiunea Descoperiti, despre cele patru dosare ale lui Kovesi care nu au ajuns la Sectia Speciala. Exista un comunicat de la Sectia pentru magistrati, cu cele 18 dosare ale.

EUROVISION 2019. Scandal urias dupa anuntarea castigatoarei

Scandal urias dupa desemnearea castigatoarei Eurovision 2019 Romania. Televiziunea Romana se confrunta cu un val de acuzatii si critici, multi reprosand ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2487 seconds )