Libnet.ro
UNICEF

14:15

Scandal urias la Primaria Capitalei. Se cere demisia Gabrielei Firea

Antena3 Antena3,
Scandal urias la Primaria Capitalei. Se cere demisia Gabrielei Firea

USR cere demisia Primarului General al Capitalei, Gabriela Firea. Reactia USR vine in urma deciziei Curtii de Apel Bucuresti cu privire lainfiintarea companiilor municipale ale Primariei. continuă pe Antena3

PNL si USR cer demisia Gabrielei Firea din functia de primar general. Ce argumente aduc contestatarii

PNL si USR cer demisia Gabrielei Firea din functia de primar al Capitalei, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis ca firmele Primariei Generale au fost infiintate ilegal.

PNL si USR solicita demisia de indata a Gabrielei Firea

USR cere demisia Primarului General al Capitalei, Gabriela Firea. Reactia USR vine in urma deciziei Curtii de Apel Bucuresti cu privire lainfiintarea companiilor municipale ale Primariei.

PNL: Se impune demisia Gabrielei Firea si demiterea imediata a prefectului Capitalei

PNL cere atat demisia de urgenta a Gabrielei Firea de la Primaria Capitalei si suspendarea activitatii companiilor infiintate ilegal, cat si demiterea Sperantei Cliseru din functia de Prefect al Capitalei, ca urmare a deciziei definitive a Curtii de Apel.

USR i cere demisia primarului Gabriela Firea

USR ii cere demisia Gabrielei Firea din functia de primar al Capitalei, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis joi anularea tuturor hotararilor de Consiliu General prin care au fost infiintate cele 22 de companii municipale ale Primariei Capitalei.

RECTIFICARE BUGETARA Primaria Capitalei da nca 20 milioane de lei pentru biserici. 10 milioane merg la Catedrala Mntuirii Neamului

Primaria Capitalei da inca 20 milioane de lei pentru biserici, potrivit unui proiect de hotarare propus de primarul Gabriela Firea si aprobat de majoritatea PSD-ALDE din Consiliul General al Municipiului Bucuresti. 10 milioane lei merg la Catedrala Mantuirii Neamului, iar 10 catre alte biserici, fie pentru lucrari de restaurare, fie pentru constructii noi.

Proiectul car-sharing, adoptat. Primaria Capitalei va deconta combustibil de 500 lei/luna pentru folosirea in comun a masinilor

Primaria Capitalei va deconta combustibil de pana la 500 lei/luna pentru persoanele din regiunea Bucuresti-Ilfov care fac car-sharing pentru a ajunge la munca sau a-si duce copiii la scoala. Proiectul a fost aprobat joi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. in timp ce primarul Gabriela Firea sustine ca este o masura pentru decongestionarea traficului, ONG-urile au criticat acest proiect care initial a fost respins.

Primaria Capitalei va acorda ,,Placheta Onorifica si un premiu de 5.000 lei net persoanelor care au aniversat cel putin 100 de ani de viata

Primaria Capitalei va acorda ,,Placheta Onorifica si un premiu in valoare de 5. 000 lei net persoanelor varstnice cu domiciliul sau resedinta in Municipiul Bucuresti care au aniversat cel putin 100 de ani de viata, potrivit unui proiect initiat de Primarul Gabriela Firea si aprobat joi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Primaria Capitalei: Anularea hotararii de infiintare a companiilor municipale nu va produce efecte imediate asupra societatilor

Primaria Capitalei a anuntat ca va cere opinia unor juristi pentru a vedea masurile care se impun dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis anularea tuturor hotararilor de infiintare a Companiilor Municipale si a transmis ca anularea hotararilor nu va.

Primaria Capitalei nu e singura administratie care si-a nfiintat companii. O situatie similara, la Sectorul 3, unde si Negoita a fost dat n judecata de USR

Primaria Capitalei nu este singura administratie locala care are societati comerciale. in ultimii doi ani, si Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita, a infiintat sapte noi companii, din care doua sunt atacate in instanta de USR. Si Primaria Voluntari are mai multe societati comerciale, insa acestea au fost infiintate in urma cu cativa ani. Oradea, Clujul si Aradul detin si ele astfel de societati, infiintate in anii 1990-2000, in principal fiind vorba despre transformarea vechilor regii de transport local, apa, termoficare si administrarea domeniului public.

FOTO Primaria Capitalei a amplasat n rondul de la Universitate o imitatie a Coloanei infinitului

Primaria Capitalei a amplasat in rondul de la Universitate o imitatie a Coloanei infinitului in locul bradului de Craciun sau a altor decoratiuni dedicate sarbatorilor de iarna. Coloana are luminite care se aprind noaptea. Gestul a starnit mai multe critici pe retelele de socializare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )